InfoSuite Case Story

InfoSuite giver overblik over millioner af transaktioner

DHL Fragt bruger InfoSuite inden for mange forskellige forretningsområder, såsom operationelle aktiviteter, finansiel performancemåling og fakturakontrol.

Med InfoSuite kan de måle på vigtige operationelle KPI’er og få et hurtigt overblik over en omfattende forretning. Og det er vigtigt, når man håndterer millioner af forsendelser hvert eneste år:

“Vi håndterer mere end 3,8 millioner forsendelser, 3,4 millioner fakturaer og 9,3 millioner linjer årligt alene i Danmark, og InfoSuite giver os et vitalt overblik. Rettidig levering fører til tilfredse kunder – hvilket fører til succes. InfoSuite holder os et skridt foran,” fortæller Henrik Hansen, leder af Business IT hos DHL Fragt Danmark.

På den måde spiller InfoSuite en vigtig rolle for DHL’s forrretning, blandt andet fordi DHL har integreret InfoSuite-værktøjet til at samle og præsentere data på tværs af de mange forskellige forretningsaktiviteter – og det betyder, at DHL kan måle følge de mest kritiske nøgletal.

”InfoSuite sikrer, at forretningsmål nås på effektiv vis. I Danmark bruger DHL InfoSuite på en del forskelligartede forretningsprocesser såsom operationelle aktiviteter, finansiel performancemåling og fakturakontrol. InfoSuite lader os måle på vigtige operationelle KPI’er såsom forsendelsers volumen, load faktor, leveringstider osv.”

Om DHL

DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og er dermed verdens mest internationale logistikvirksomhed. DHL har over 325.000 medarbejdere og kan tilbyde løsninger på stort set ethvert logistikproblem. DHL indgår i verdens førende post- og logistikvirksomhed, Deutsche Post DHL Group og omfatter bl.a. forretningsområderne DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce og DHL Freight.

InfoSuite lykkedes, hvor andre løsninger fejlede

Inden DHL investerede i InfoSuites BI-løsninger, havde de forsøgt sig med andre BI-løsninger. Men de fandt aldrig formlen til at håndtere de enorme datamængder, før InfoSuite blev implementeret.

”Med tiden så er mængden af information vokset og blevet mere kompleks sideløbende med stigende behov for præcision og nemmere adgang. DHL Fragt har prøvet andre koncernværktøjer – men med begrænset succes hver gang.”

Med InfoSuite lykkedes det endeligt.

Henrik Hansen begrunder blandt andet succesen med den stærke integration til ERP-løsningen samt det tætte samarbejde med InfoSuite i forhold til at løse de løbende opgaver. InfoSuite leverer den komplette løsning lige fra dataudtræk, dataoverførelse, -læsning og –aggregering og til at tilbyde en integreret brugergrænseflade.

Langtids-partnerskab med InfoSuite

Partnerskabet mellem DHL og InfoSuite går tilbage til midt 90’erne, hvor det første rapporteringsværktøj blev introduceret. Siden InfoSuite Business Intelligence blev implementeret i Sverige i 2007 og senere i Danmark, Norge og Finland, er partnerskabet blevet endnu stærkere.

Den dag i dag arbejder InfoSuites konsulenter stadig tæt sammen med Business IT-afdelingen for at løse de konstant skiftende behov hos de mange brugere i DHL i Skandinavien.

Mød flere InfoSuite-kunder

Amgros arbejder med budgettering i InfoSuite

Er InfoSuites BI-værktøj også noget for dig?

Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores løsninger kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk