Hvem er InfoSuite?

InfoSuite A/S er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed. Vi udvikler vores egne software-produkter, som vi bruger til at levere BI- og budgetløsninger, der hjælper virksomheder med at træffe bedre beslutninger og drive en effektiv forretning baseret på et datagrundlag.

Vores profil

Vi har adresse på toppen af Herning, men benene er solidt plantet i den jyske muld. Selvom vi er en del af en hurtig og omskiftelig branche, gør vi en dyd ud af at opdyrke langvarige relationer. Derfor har vi både kunder og medarbejdere, der har fejret deres 25-årsjubilæum hos InfoSuite.

Vi har en uformel organisation med en høj grad af samhørighed og korpsånd. Og vi vægter engagement, fællesskab, humor og balance mellem arbejde og fritid, så vores cirka 25 medarbejdere kan indfri professionelle såvel som familiemæssige ambitioner.

InfoSuite A/S er stiftet I 1989 af de nuværende ejere, og lige siden begyndelsen har vi bestræbt os på at drive en solid, ordentlig og ansvarlig virksomhed med øje for teknologiens rolle i den moderne virksomhed.

Vi udvikler og rådgiver

Det er ikke løgn, når vi siger, at InfoSuites produkter i dag er resultatet af 30 års produktudvikling. Og hvor mange virksomheder i it-branchen kan lige sige det? Med InfoSuite investerer du derfor i gennemarbejdet, danskudviklet software.

Men vi er ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din BI- og budgetløsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede analyser, og rådgiver topledere i at trække datagrundlaget helt ind i kernen af forretningen.

Kære datadrevne kunder.
Vi er stolte af at hjælpe jeres forretning.

InfoSuite leverer software- og rådgivningsydelser til en lang række virksomheder i Nordeuropa. Vi hjælper både større og mindre virksomheder, der opererer i mange forskellige brancher, heriblandt: engros, retail, produktion, service, forsikring og rådgivning.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, så er der én ting, de alle har tilfælles: ambitionen om at trække data helt ind i kernen af deres forretning, så de kan træffe bedre og mere faktabaserede beslutninger.

Når vi spørger vores kunder (og det gør vi faktisk hvert år), hvad de mener om os, så betegner de os som kompetente, professionelle, jordnære og ordholdende. Det er vi enormt stolte over, og vi gør hver dag vores bedste for at leve op til dette i alt, hvad vi foretager os.

Flere cases

Produkterne bag vores løsninger

I InfoSuite tilbyder vi to kerneprodukter til små- og mellemstore virksomheder. Fællesnævneren ved InfoSuites produkter er, at de er med til at sikre dig det fulde overblik over din forretning.

Med en business intelligence-løsning får du samlet data fra din virksomheds mange datakilder og præsenteret de vigtigste indsigter i dynamiske dashboards. Business intelligence er definitionen på den proces, hvor du træffer kvalificerede beslutninger på baggrund af eksisterende og nutidige data. Med InfoSuite Business Intelligence bliver dine data integreret, analyseret og visualiseret.

En integreret budgetteringsløsning er for dig, der kæmper med 47 forskellige regneark og en uoverskuelig og tidskrævende budgetteringsproces. Vi tilbyder en automatisk og opdateret løsning med forecasting, konsolidering og en fejlfri detaljeringsgrad. Drop alt det manuelle arbejde med budgettering og få en decentral løsning, alle medarbejdere kan tilgå uden risiko for fejl – dét er tidsoptimering!

Vil du vide lidt mere om, hvad vi foretager os i InfoSuite?

Du er altid velkommen til at tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. Her holder vi dig opdateret på nye tendenser inden for feltet og fodrer dig med inspiration til det strategiske arbejde med business intelligence og budgettering.


    Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

    Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

    Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

    InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

    Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.