Om InfoSuite A/S

Vi udvikler og leverer software, der gør det nemt for økonomiafdelingen i store- og mellemstore virksomheder at arbejde udførligt med budgettering, forecasting og rapportering.

Vores profil

Vi har adresse på toppen af Herning, men benene er solidt plantet i den jyske muld. For selvom vi er en del af en hurtig og omskiftelig branche, gør vi en dyd ud af at opdyrke langvarige relationer. Derfor har vi både kunder og medarbejdere, der har fejret deres 25-årsjubilæum hos InfoSuite.

Vi har en uformel organisation med en høj grad af samhørighed og korpsånd. Og vi vægter engagement, fællesskab, humor og balance mellem arbejde og fritid, så vores cirka 25 medarbejdere kan indfri professionelle såvel som familiemæssige ambitioner.

InfoSuite A/S er stiftet I 1989, og lige siden begyndelsen har vi bestræbt os på at drive en solid, ordentlig og ansvarlig virksomhed med øje for teknologiens rolle i den moderne virksomhed.

Vores historie

Excel Data, der er InfoSuites oprindelige virksomhedsnavn, blev stiftet af Poul Viller, Jens Peder Pedersen, Hans Peder Bentsen og Alfred Lage i 1989.

De fire kompagnoner kendte hinanden fra deres arbejde hos EDB Gruppen, hvor de opbyggede en solid erfaring med salg, udvikling og implementering af it-løsninger.

Men der var ambitioner om mere. Med base fra Alfreds kælder stiftede de derfor Excel Data – en værdibaseret virksomhed, der skulle levere stærke it-løsninger specifikt til IBM’s AS/400-servere.

Virksomheden voksede hurtigt ud af Alfreds kælder, og i dag leverer InfoSuite løsninger til mange forskellige systemer hos hundredevis af virksomheder.

Mød InfoSuites ledelse

 

”Jeg bliver inspireret af at møde kunder og lære om deres virksomhed, hvad der arbejdes med, hvilke udfordringer og muligheder der er, samt hvordan vi kan være med til at understøtte og løfte dem videre. Den rolle kræver, at vi gør vores ypperste for at gøre måske lige den forskel, der kan være afgørende.”

Poul Viller
Administrerende direktør
pv@infosuite.com

 

”Jeg synes, det er rigtigt spændende at arbejde med udviklingen af vores salgs- og partnerkanaler til fordel for både nye og eksisterende kunder. Vi har et stærkt hold og et konkurrencedygtigt produkt, så vi er godt klædt på til at leve op til den ambitiøse strategi, vi har lagt for os selv.”

Anne Mette Christensen
Kommerciel direktør
amc@infosuite.com

Kære kunder. Vi er stolte over at hjælpe jeres forretning

InfoSuite leverer software- og rådgivningsydelser til en lang række virksomheder i Nordeuropa. Selvom vores kunder er vidt forskellige, er der én ting, de alle har tilfælles: ambitionen om at trække data ind i kernen af forretningen.

Når vi spørger vores kunder (og det gør vi faktisk hvert år), hvad de mener om os, så betegner de os som kompetente, professionelle, jordnære og ordholdende. Det er vi enormt stolte over, og vi gør hver dag vores bedste for at leve op til dette i alt, hvad vi foretager os.

Mød nogle af vores kunder her

Vi udvikler software og rådgiver virksomheder

Det er ikke løgn, når vi siger, at InfoSuites produkter i dag er resultatet af +30 års produktudvikling. Og hvor mange virksomheder i it-branchen kan lige sige det? Med InfoSuite investerer du derfor i gennemarbejdet, danskudviklet software.

Men vi er ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budgetteringsløsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner. Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite.

Læs mere om vores konsulent-team