Vi er med på den lange bane

Hos InfoSuite sætter vi en ære i at tage medansvar for vores kunders succes. Vi tager ikke kun ansvar for en vellykket implementering af vores software, men også for den langsigtede, digitale transformation af din virksomhed. Måske er det derfor, at samarbejdet med flere af vores kunder strækker sig over +25 år.

InfoSuite er meget mere end software

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budgetløsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede analyser og budgetmodeller, og rådgiver topledere i at optimere processer og forbedre bundlinjen med udgangspunkt i data.

Vi garanterer et godt projekt

Vi har implementeret hundredevis af databaserede softwareløsninger i alle typer af virksomheder fra forskellige brancher. Det har rustet os med skudsikre kompetencer inden for projektledelse.

Derfor opererer vi altid med en udførlig implementeringsplan, hvor vi løbende afstemmer forventningerne til projektet. Det sikrer, at vi kommer i mål med projektet i rette tid til aftalte økonomi, så du undgår ubehagelige overraskelser og kommer godt i gang med din investering.

Godt samarbejde gennem mere end 25 år

“Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Opgaverne bliver løst meget professionelt. Det skaber en tryghed, at vi næsten har været tilknyttet de samme konsulenter fra start, og det danner grundlag for en god forståelse for Molslinjens forretningsområder.”

Læs hele casen her.

En varm anbefaling fra Amgros

”Vi har et rigtig godt samarbejde med vores InfoSuite-kontakt. Hun kender vores behov og er godt inde i vores virksomhed. Det betyder meget for os, at InfoSuites rådgivere kender vores forretning,”

Læs hele casen her.

Personlig og professionel rådgivning

Som InfoSuite-kunde får du tilknyttet din egen InfoSuite-konsulent, der sætter sig grundigt ind i din forretningen. Vi er gode til at holde på vores medarbejdere, så din tilknyttede konsulent bliver ikke bare lige skiftet ud, og de har altid tid til at hjælpe dig, for de arbejder kun med et udvalg af vores kunder.

InfoSuites konsulenter er specialister i databaseret software og datadrevet forretningen. Det betyder, at de kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din budgetløsning – funktions- såvel som forretningsmæssigt.

InfoSuites hold af veloplagte konsulenter