Få hjælp og gode råd til datadrevet forretningsplanlægning af InfoSuites
egne konsulenter

InfoSuite er meget mere end software

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budgetløsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede analyser og budgetmodeller, og rådgiver topledere i at optimere processer og forbedre bundlinjen med udgangspunkt i data.

Personlig og professionel rådgivning

Som InfoSuite-kunde får du tilknyttet din egen InfoSuite-konsulent, der sætter sig grundigt ind i din forretningen. Vi er gode til at holde på vores medarbejdere, så din tilknyttede konsulent bliver ikke bare lige skiftet ud, og de har altid tid til at hjælpe dig, for de arbejder kun med et udvalg af vores kunder.

InfoSuites konsulenter er specialister i databaseret software og datadrevet forretningen. Det betyder, at din personlige konsulent kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din budgetløsning – funktions- såvel som forretningsmæssigt.

InfoSuites hold af veloplagte konsulenter
Molslinjen har været kunde hos InfoSuite i mere end 25 år

Godt samarbejde gennem mere end 25 år

Molslinjen har været kunde hos InfoSuite i mere end 25 år. Gennem årene har samarbejdet udviklet sig betragteligt, og vi assisterer i dag Molslinjen med både BI, budgettering og udvikling af andre it-løsninger.

“Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Opgaverne bliver løst meget professionelt. Det skaber en tryghed, at vi næsten har været tilknyttet de samme konsulenter fra start, og det danner grundlag for en god forståelse for Molslinjens forretningsområder.”

Læs hele casen her.

Er vi din nye leverandør?

Vil du lære os lidt bedre at kende, inden du vælger, hvilken leverandør du skal satse på.

Så lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 

Hvem ved – måske er vi et godt match!


  Ved at sende denne formular accepterer du, at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger, du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over, hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside, www.infosuite.dk.

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

  Vi anvender også de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse. Vi følger op ved at sende dig op til fem e-mails eller tage telefonisk kontakt til dig for at opklare eventuelle spørgsmål i relation til din henvendelse, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis dette findes relevant.

  InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

  Amgros er glade for deres personlige infosuite-konsulent

  En varm anbefaling fra Amgros

  ”Vi har et rigtig godt samarbejde med vores InfoSuite-kontakt. Hun kender vores behov og er godt inde i vores virksomhed. Det betyder meget for os, at InfoSuites rådgivere kender vores forretning,” Ina Barrett, økonomi- og administrationschef hos Amgros.

  Læs hele casen her.

  Vi garanterer en god start

  Vi har implementeret hundredevis af databaserede softwareløsninger i alle typer af virksomheder fra forskellige brancher. Det har rustet os med skudsikre kompetencer inden for projektledelse.

  Derfor opererer vi altid med en udførlig implementeringsplan, hvor vi løbende afstemmer forventningerne til projektet. Planen tager også højde for, hvor i din virksomhed InfoSuite skal implementeres – både teknisk og organisatorisk.

  Det sikrer, at vi kommer i mål med projektet i rette tid til aftalte økonomi, så du undgår ubehagelige overraskelser.

  Vil du vide mere om, hvordan vi kan rådgive dig og din forretning?

  Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores software-løsninger kan skabe værdi for dig og din virksomhed. Det plejer at være hyggeligt, og det er altid helt uforpligtende.

  Anne Mette Christensen
  2526 5126
  amc@infosuite.dk

  Book møde
  InfoSuite-konsulent