Effektiv dataindsamling fra alle datakilder

Med InfoSuite kan du let integrere dine vigtigste data i din budgettering, forecasting og planlægning.

Dataintegration uden grænser

InfoSuites budgetværktøj kan installeres på samtlige platforme og kan indsamle data fra stort set alle datakilder; Excel-dokumenter, ERP-systemer, CRM-systemer, POS-systemer, telefonsystemer, time-/sagsstyringssystemer, lønsystemer og meget mere.

Med udgangspunkt i vores ETL-motor har vi udviklet køreklare template-løsninger til de mest gængse ERP-systemer. Derfor kan vi nemt, hurtigt og automatisk håndtere data fra blandt andet Dynamics NAV, Business Central, Dynamics AX og IBM Power i.

InfoSuite blev oprindeligt udviklet til IBM AS/400 og kan derfor køre native på Power i-platformen. Vi har derfor erfaring i at indhente data fra Aspect4, Lawson M3 og ASW.

Frit valg af platform og operativsystem

InfoSuite kan installeres på alle typer af platforme og databaser og kan afvikles under både Windows, Linux, Mac OS og IBM i. Der er således ingen tekniske begrænsninger for dit udbytte af InfoSuite.

Det handler udelukkende om at finde den bedste platform ud fra en afvejning af it-strategi, mængde af data, antallet af brugere og ønsket performance i forhold til økonomi og muligheder.

Du kan altså let implementere InfoSuite i den eksisterende platform, så eksisterende ressourcer og kompetencer kan udnyttes i et velkendt miljø.

Kom let i gang med køreklare integrationer til dit ERP-system

Vores ETL-motor med integrationer til Dynamics NAV, Business Central, C5 & AX samt Aspect4 og Lawson M3 gør det hurtigt, nemt og sikkert at komme i gang med InfoSuite.

Spækket med prædefinerede budgetmodeller, udtræk, beregninger, nøgletal, dimensioner og analyser forenkles implementeringen af InfoSuite – og gør den billigere.

Læs mere om vores ETL-motor her.

Integrér dine vigtigste værktøjer

InfoSuite er udstyret med et hav af API’er.

Derfor kan du nemt integrere data fra de software-programmer og web-løsninger, der har mest betydning for din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores integrationer?

Så skriv endeligt en mail eller slå på tråden. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Laila Pedersen
Forretningskonsulent
2526 5157
lpe@infosuite.dk