Integraton til alle datakilder

Nøglen til databaseret software

Dataintegrationen spiller en vigtig rolle for enhver business intelligence– eller budgetteringsløsning. Det er en helt afgørende brik for, at alt går op i en højere enhed, og du får det fulde overblik over dine forretningsdata.

Men dataintegration er også en skjult, systemteknisk proces. Derfor kan det være svært at forholde sig til, hvor vigtig en rolle dataintegration rent faktisk spiller i din næste løsning. Integrationen af data har nemlig betydning for, hvilke data værktøjet kan indsamle og analysere.

Hos InfoSuite har vi udviklet på vores dataintegration i mere end 30 år. Derfor tør vi godt sige, at vi har en af markedets bedste og mest altomfavnende løsninger.

Dataintegration uden grænser

Både InfoSuite Business Intelligence og InfoSuite Budget kan installeres på samtlige platforme og kan indsamle data fra stort set alle datakilder.

Der er praktisk talt ingen grænser for, hvorfra vi kan indhente data: ERP-systemer, CRM-systemer, POS-systemer, telefonsystemer, SRO-systemer, lønsystemer og meget mere. InfoSuite blev oprindeligt udviklet til IBM AS/400 og kan derfor køre native på Power i-platformen. Derfor har vi også erfaring i at indhente data fra ERP-systemer såsom Aspect4, Lawson M3 og ASW.

Vi har med udgangspunkt i vores ETL-motor udviklet en række analysepakker for at forenkle implementeringen. Det betyder, at vi nemt, hurtigt og automatisk indsamler og bearbejder data fra blandt andet Dynamics NAV, Business Central, Dynamics AX og IBM Power i.

Klargjorte analysepakker til dit ERP-system

Vores kraftfulde ETL-motor til Dynamics Nav, Business Central, C5 & AX samt Aspect4 og Lawson M3 gør det hurtigt, nemt og sikkert at komme i gang med InfoSuite BI og InfoSuite Budget.

Spækket med prædefinerede udtræk, beregninger, nøgletal, dimensioner og analyser forenkles implementeringen af InfoSuite i din virksomhed – og gør den billigere.

I stedet for at bruge tid på at opbygge rapportering og analyser på de forskellige forretningsområder fra bunden, kan du fokusere på de indsatser og mål, som fremmer virksomhedens strategi og performance.

For at gøre det endnu nemmere for dig at komme igang, kan du selv vælge, hvilken analysepakke, der matcher med din virksomheds behov.

Du kan læse mere om vores analysepakker her.

InfoSuite til IBM Power i

InfoSuite blev oprindeligt udviklet til IBM AS/400 og kan derfor køre native på Power i-platformen. Derfor tilbyder ingen andre BI-løsninger lige så mange muligheder på Power i som InfoSuite. InfoSuite til Power i er både et værktøj til udvikling af applikationer samt et native BI-værktøj med en grafisk brugergrænseflade.

Integrér dine vigtigste værktøjer

InfoSuite er udstyret med et hav af API’er.

Derfor kan du nemt integrere data fra de software-programmer og web-løsninger, der har mest betydning for din virksomhed.

Frit valg af platform og operativsystem

InfoSuite kan installeres på alle typer af platforme og databaser og kan afvikles under både Windows, Linux, Mac OS og IBM i. Der er således ingen tekniske begrænsninger for dit udbytte af InfoSuite.

Det handler udelukkende om at finde den bedste platform ud fra en afvejning af it-strategi, mængde af data, antallet af brugere og ønsket performance i forhold til økonomi og muligheder.

InfoSuite kan således indpasses i den eksisterende platform, så eksisterende ressourcer og kompetencer kan udnyttes i et velkendt miljø.