ETL-motoren er drivkraften bag din InfoSuite-løsning

InfoSuites ETL-motor gør det nemmere, hurtigere og billigere for dig at komme i gang med budgettering og automatisk rapportering. Samtidig indeholder den en masse motorkraft, du ikke finder andre steder på markedet.

Hvad er ETL? Og hvorfor er det vigtigt?

ETL-motoren er bindeleddet mellem dine datakilder og InfoSuite. Det er drivkraften, som sikrer, at InfoSuite kan give dig analyser, rapporter og budgetforslag med valide data fra forskellige kilder.

ETL står for extract, transform og load. ETL gør det dermed muligt for virksomheder at indsamle data fra forskellige datakilder, transformere dem til reelle indsigter, for til sidst at loade dem til ét centralt data warehouse, hvorfra softwaren kan præsentere de værdifulde indsigter.

ETL-motorens fornemmeste opgave er derfor at ensarte og samle dine data et sted, så du får overblik og synergi på tværs af forretningen.

Slip for dyrt og besværligt forarbejde

Når man almindeligvis investerer i en BI- eller databaseret budgetløsning, vil udvikling af ETL udgøre store dele af investeringen. Det er et kæmpe arbejde – blandt andet fordi du eller din IT-konsulent selv skal identificere datakilder og kode hvordan dataene skal transformeres til dit data warehouse.

Med InfoSuite kommer du denne udfordring i forkøbet, fordi ETL-motoren har standardiseret processen. Det betyder, at vi straks efter installation kan forvandle dine data til analyser, budgetter og rapporter – helt uden manuelt udviklingsarbejde.

Det gør din rapporterings- eller budgetløsning billigere og gør installationen af InfoSuite hurtigere og nemmere, fordi 80 procent af implementeringsarbejdet allerede er klaret.

Her er forarbejdet, du får med InfoSuites ETL-motor

InfoSuites ETL-motor er baseret på et stort udviklingsarbejde, som gør det nemt at komme i gang med business intelligence eller datadrevet budgettering. Du får nemlig en bred vifte af funktionalitet foræret, som ikke følger med hos andre leverandører på markedet.

I øjeblikket har vi køreklare ETL-løsninger til mest gængse ERP-systemer såsom: Business Central, Dynamics Nav, C5 & AX samt Aspect4 og M3.

ETL indsamler data fra mange datakilder

Extract:
Vi indhenter data helt automatisk

Med udgangspunkt i vores klargjorte dataintegrationer, indsamler ETL-motoren automatisk data fra ERP-systemer såsom Dynamics Nav, C5 & AX samt Aspect4 og M3. Samtidig kan den få fat i data fra alverdens andre datakilder, herunder: CRM-systemer, POS-systemer, telefonsystemer, lønsystemer og mange andre.

Derudover har vi udstyret ETL-motoren med variable SQL’er, som betyder, at vi kan være klar til at hente og berige data, så snart InfoSuite er installeret – uden at foretage et nævneværdigt programmeringsarbejde.

Transform: Standardiseret transformering sikrer uendelige analysemuligheder

InfoSuites ETL-motor er fyldt med elementer, der ikke kun automatiserer processen med at transformere data, men også sikrer dig masser af funktionalitet, herunder:

  • Standardiserede DSA-tabeller med ensrettet navngivning og kategorisering af data.
  • Strukturopdateringer, hvor du kan tilføje forretningsspecifikke stamdata.
  • Firmatabel, hvor du kan oprette og tilføje data fra flere selskaber.
  • Beløbsfelter, som på forhånd er oprettet i flere valutaer.
  • Valutakurstabel, så du automatisk kan omregne regnskaber til koncernvaluta.
  • Håndtering af landekoder, sprogkoder mm.
  • Opdatering af periodedimensioner, som giver dig optimal mulighed for controlling i detaljen.
  • Intercompany, hvor du kan håndtere intern handel mellem firmaer.
  • Budgetmodeller, som gør det enkelt at integrere budgettering i din BI-løsning.

Load: Sikker og fejlfri upload til InfoSuite-klienten

ETL-motorens tredje og sidste funktion består i at overføre de nu transformerede data til dit BI- eller budgetværktøj.

Via klargjorte, forretningsorienterede faktamodeller til blandt andet finans, salg, lager og indkøb sikrer ETL-motoren, at data overføres korrekt og fejlfrit til InfoSuite-klienten. Her kan de indgå i de prædefinerede analyser og dashboards, som selvfølgelig altid kan tilpasses den virksomheds specifikke behov.

På den måde kan du på basis af valide data fra din InfoSuite-løsning skabe det beslutningsgrundlag, som gør dig i stand til at træffe de rigtige forretningsmæssig beslutninger – hver dag.