ETL-motoren er drivkraften bag InfoSuite

Vores ETL-motor gør det nemmere, hurtigere og billigere for dig at komme i gang med en BI- eller budgetløsning. Samtidig indeholder den en masse motorkraft, du ikke finder andre steder på markedet.  

ETL-motoren driver din InfoSuite-løsning – hurtigt og fejlfrit

ETL-motoren er bindeleddet mellem dine datakilder og InfoSuite. Det er drivkraften, som sikrer, at InfoSuite kan give dig analyser, rapporter og visualiseringer med valide data fra forskellige kilder.

ETL står for extract, transform og load. ETL gør det dermed muligt for virksomheder at indsamle data fra forskellige datakilder, transformere dem til reelle indsigter, for til sidst at loade dem til ét centralt data warehouse, hvorfra BI-værktøjet kan præsentere de værdifulde indsigter.

Og det er afgørende for moderne virksomheder, som i dag besidder data fra mange forskellige datakilder. ETL-motorens fornemmeste opgave er derfor at ensarte og samle dine data et sted, så du får overblik og synergi på tværs af forretningen.

Slip for det besværlige (og dyre) forarbejde

Når man almindeligvis investerer i en BI- eller databaseret budgetløsning, vil udvikling af ETL udgøre store dele af investeringen. Det er et kæmpe arbejde – blandt andet fordi du eller din IT-konsulent selv skal identificere datakilder, og kode hvordan dataene skal transformeres til dit data warehouse. 

Med InfoSuite kommer du denne udfordring i forkøbet. Vi har nemlig udviklet vores egen ETL-motor, som standardiserer processen med at transformere dine data. Det betyder, at vi straks efter installation af InfoSuite kan forvandle data fra de fleste datakilder til køreklare analyser og rapporter – helt uden manuelt udviklingsarbejde. 

Det gør din BI- eller budgetløsning billigere og gør installationen af InfoSuite hurtigere og nemmere, fordi 80 procent af implementeringsarbejdet allerede er klaret.  

Værsgo! Her er forarbejdet, du får foræret med InfoSuites ETL-motor

InfoSuites ETL-motor er baseret på et stort udviklingsarbejde, som gør det nemt at komme i gang med business intelligence eller datadrevet budgettering. Du får nemlig en bred vifte af funktionalitet foræret, som ikke følger med hos andre leverandører på markedet.

ETL indsamler data fra mange datakilder

Extract:
Vi indhenter data helt automatisk

Med udgangspunkt i vores klargjorte dataintegrationer, indsamler ETL-motoren automatisk data fra ERP-systemer såsom Dynamics Nav, C5 & AX samt Aspect4 og Lawson M3. Samtidig kan den få fat i data fra alverdens andre datakilder, herunder: CRM-systemer, POS-systemer, telefonsystemer, lønsystemer og mange andre.

Derudover har vi udstyret ETL-motoren med variable SQL’er, som betyder, at vi kan være klar til at kværne data, så snart InfoSuite er installeret, uden at foretage et nævneværdigt programmeringsarbejde.

Transform: Standardiseret transformering sikrer uendelige analysemuligheder

InfoSuites ETL-motor er fyldt med elementer, der ikke kun automatiserer processen med at transformere data, men også sikrer dig masser af funktionalitet, herunder:

  • Standardiserede DSA-tabeller med ensrettet navngivning og kategorisering af data.
  • Strukturopdateringer, hvor du kan tilføje forretningsspecifikke stamdata.
  • Firmatabel, hvor du kan oprette og tilføje data fra flere selskaber.
  • Beløbsfelter, som på forhånd er oprettet i flere valutaer.
  • Valutakurstabel, så du automatisk kan omregne regnskaber til koncernvaluta.
  • Håndtering af landekoder, sprogkoder mm.
  • Opdatering af periodedimensioner, som giver dig optimal mulighed for controlling i detaljen.
  • Intercompany, hvor du kan håndtere intern handel mellem firmaer.
  • Budgetmodeller, som gør det enkelt at integrere budgettering i din BI-løsning.

Load: Sikker og fejlfri upload til InfoSuite-klienten

ETL-motorens tredje og sidste funktion består i at overføre de nu transformerede data til dit BI- eller budgetværktøj.

Via klargjorte, forretningsorienterede faktamodeller til blandt andet finans, salg, lager og indkøb sikrer ETL-motoren, at data overføres korrekt og fejlfrit til InfoSuite-klienten. Her kan de indgå i de prædefinerede analyser og dashboards, som selvfølgelig altid kan tilpasses den virksomheds specifikke behov.

På den måde kan du på basis af valide data fra din InfoSuite-løsning skabe det beslutningsgrundlag, som gør dig i stand til at træffe de rigtige forretningsmæssig beslutninger – hver dag.

Kan du få en InfoSuite-løsning med vores ETL-motor?

I øjeblikket har vi køreklare ETL-løsninger til mest gængse ERP-systemer såsom: Dynamics Nav, C5 & AX samt Aspect4 og M3. Du kan dog sagtens få InfoSuite, selvom du har et andet ERP-system. Ved hjælp af vores ETL-motor og definerede DSA-tabeller kan vi nemlig etablere en integration, så du kan komme i gang med InfoSuite.

Har du spørgsmål til ETL? Eller er du i tvivl om, hvordan vores ETL-motor passer til dit behov? Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores løsninger kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Laila Pedersen
Chefkonsulent
2526 5157
lpe@infosuite.dk