BI-værktøj fra InfoSuite:
Få optimalt overblik og indblik

InfoSuites BI-værktøj henter, transformerer og præsenterer din virksomheds vigtigste data.

Det giver dig det fulde overblik, så du kan drive en mere effektiv forretning. Og du får indblik i forretningskritiske data, så du kan træffe bedre beslutninger baseret på fakta.

Prøv InfoSuite gratis
Book et møde

Indsigt og overblik samlet ét sted

InfoSuite Business Intelligence samler data fra din virksomheds mange datakilder og præsenterer din forretnings vigtigste indsigter i dashboards, analyser og rapporter.

Du får et BI-værktøj med en brugervenlig platform, kraftfuld ETL-motor og klargjorte analysepakker og dataintegrationer. Det giver dig og dine kolleger et effektivt værktøj til at analysere hele virksomhedens performance på tværs af afdelinger, jobfunktioner og datakilder.

Flere end 100 danske virksomheder betror sig allerede til os. Nu skal vi finde ud af, om InfoSuite BI er noget for dig.

BI-værktøj fra InfoSuite giver dig det fulde billede af virksomheden
Haribo benytter InfoSuites BI-værktøj
Kyocera er kunde hos InfoSuite, og bruger blandt andet vores BI-værktøj
Med et BI-værktøj fra InfoSuite bliver Ege Tæpper kloge på deres forretning
Gasa Nord Grønt bruger både InfoSuites Budget- og BI-værktøj
Thise Mejer har BI fra InfoSuite
Kosan Gas benytter InfoSuites BI-værktøj

InfoSuite Business Intelligence – kort fortalt

Analysepakker: Få en klargjort BI-løsning

Enhver virksomhed har sit behov for business intelligence. Derfor har vi udviklet en række analysepakker, som serverer de vigtigste analyser og rapporter inden for henholdsvis salg, indkøb/lager og finans.

Analysepakkerne er udviklet på vores ETL-motor, som gør det enkelt og hurtigt at komme i gang med business intelligence. Samtidig sikrer de fordefinerede løsninger, at du ikke kommer til at betale for funktioner og analyser, du alligevel ikke får brug for.

BI-løsning til salg/ordre
BI-løsning til indkøb/lager
BI-løsning til finans
Analysepakkerne er køreklare BI-løsninger

Med InfoSuites BI-værktøj kan du:

Med Infosuites dashboards kan du samle dine vigtigste nøgletal, analyser, grafer og tabeller i ét overblik. Her er mellemregningerne skåret fra for at servere dine data på en enkel og overskuelig måde, så du nemt kan overvåge og handle på forretningens performance.

Samtidig er et dashboard effektivt til at sammenstille data fra flere forskellige datakilder, så du kan opnå en bedre forståelse af samspillet mellem de enkelte dele af forretningen.

I InfoSuite kan din virksomheds administrator frit styre adgangen til information via et fleksibelt autorisationssystem. Det betyder, at de enkelte bruger kun ser de analyser, nøgletal og dashboards, der er relevante for netop dem.

Med vores mobil-app har du og dine medarbejdere nem adgang til oplysninger – når som helst og hvor som helst. Dette gør det muligt at få data og analyser i ‘real time’, hvilket b.la. optimerer den daglige drift – oplagt for de medarbejdere der er meget på farten.

Du kan let og automatisk distribuere dine rapporter og analyser med emails til udvalgte nøglepersoner. Dermed bliver det let at distribuere information til medarbejderne eller eksterne interessenter.

Samtidig giver InfoSuites KPI-overvågning dig et øjebliksbillede af forretningens performance og gør det dermed nemt for dig at følge op på afvigelser.

Det danner grobund for optimal vidensdeling i forretningen, og du sparer masser af tid på udarbejdelse af rapporter.

InfoSuites Web Server-modul gør det muligt at tilgå dine analyser fra hvilken som helst web-browser. Det giver dig hurtig og nem adgang til de vigtigste analyser.

Du kan også integrere et widget på din virksomheds intranet. Derved når dine forretningsindsigter ud til en bredere medarbejderskare, der normalt ikke har adgang til organisatoriske analyseværktøjer.

InfoSuite er en self service BI-løsning. Som administrator har du derfor mange muligheder for selv at udvikle videre på din InfoSuite-løsning.

Du kan fx sammensætte dine egne dashboards med opdaterede KPI’er, rapporter og analyser, opsætte nye analyser og opstille detaljerede rapporter.

Vi har udstyret vores BI-værktøj med unikke funktioner, der gør det nemt for dig at foretage detaljerede analyser af din forretning:

  • Fleksibel drill, hvor du kan dykke ned i flere og valgfrie dimensioner.
  • Slice&Dice, som gør detaljerede data overskuelige.
  • Fleksibelt periodevalg, som giver dig fri mulighed for at sammenligne med historiske data.
  • Selv-service opsætning, så du selv kan lave opstillinger, trends og matrixer, inden du publicerer.
BI-værktøj fra InfoSuite giver dig fuld indsigt i dine data

InfoSuite er meget mere end et BI-værktøj

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din BI-løsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede analyser og rådgiver topledere i at trække datagrundlaget helt ind i kernen af forretningen.

Vi kan altså hjælpe med lidt af hvert. Og det bedste af det hele er, at vi følger med i pakken som InfoSuite-kunde.

Business Intelligence er en god investering

Og det er ikke bare noget vi siger. Det er nemlig blevet bevist flere gange af det amerikanske analyseinstitut Nuclear Research.

Nuclear Research har undersøgt Return of Investment for BI-løsninger i amerikanske virksomheder. Undersøgelsen viste, at virksomheder får op mod 968 % igen, alt efter hvor bredt, BI-værktøjet er blevet integreret i virksomheden.

Der er altså ingen økonomisk undskyldning for ikke at komme i gang med BI.

Du kan læse mere, om hvad business intelligence er, og hvordan det skaber forretningsværdi, i vores guide til BI.

Forretningsindsigt på tværs af koncernen

Totalleverandøren af værktøjs-løsninger, Kyocera Unimerco, bruger blandt andet InfoSuite til at distribuere ledelsesinformation på tværs af koncernen med mere end 700 medarbejdere.

“Unimerco er en koncern med adskillige selskaber, så en stor del af brugerne af InfoSuite opererer på ledelsesniveau. Vi har 16 selskaber og rigtig mange filialer, og på alle områder har ledelsen brug for forretningsindsigt.”

Læs hele casen her.

Kyocera Unimerco Tooling bruger InfoSuite Business Intelligence som bi-værktøj til at distribuere ledelsesinformation

Kom i gang med InfoSuite BI nu

Find ud af, hvordan vores BI-værktøj kan hjælpe dig med at
få mere værdi ud af data

Hent demo
Book møde
Få en pris
Haribo bruger InfoSuites BI-værktøj i alle dele af forretningen

Haribo har samlet al viden ét sted

For mere end 15 år siden begyndte Haribo at bruge InfoSuites BI-værktøj til at følge op på salget af slik i butikker. Nu bruger de InfoSuite til flere formål på alle forretningsområder for at styrke salget og spare tid i hverdagen.

“InfoSuite sparer os for rigtig meget tid. Tidligere brugte vi rigtig meget tid på at samle regneark med rapporter til ledelsen. Nu er de samme rapporter tilgængelige i InfoSuite, og de er altid opdaterede.”

Læs hele casen her.

Grænseløs integration af data

InfoSuite kan indsamle, sortere og servere stort set alle typer af data – uanset datakilde. Men vi ser trods alt nogle datakilder oftere end andre, og til dem har vi udviklet køreklare ETL-løsninger, som gør det nemmere, hurtigere og billigere for dig at komme i gang med BI.

Læs mere

Motoren bag din BI-løsning

ETL-motoren standardiserer processen med at implementere InfoSuite i din virksomhed. Det gør det både nemmere, hurtigere og billigere for dig at komme i gang med en BI- eller budgetløsning. Samtidig besidder vores ETL-motor en masse muligheder, du ikke finder andre steder på markedet.

Læs mere

Effektiv implementering

Vi har implementeret BI- og budgetteringsløsninger på tværs af brancher, funktioner og virksomhedsstørrelser i mere end 30 år. Derfor ved vi, hvad det kræver, at få dig og din virksomhed godt i gang med en ny software-løsning.

Vi arbejder altid ud fra en struktureret implementeringsplan med tidsforskudte faser, så du ved, hvad der skal ske og hvornår.

Undervejs forventningsafstemmer vi projektet, så vi sikrer, at I får det bedste ud af investeringen fra start.

Vi har samlet alle vores erfaringer med implementering i én guide. Her får du syv tips til at få brugerne i virksomheden til at tage BI-værktøjet til sig.

Hent guiden her

Er InfoSuites BI-værktøj noget for dig?

Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores BI-løsning kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk