Dedikeret budgetsoftware eller forkromet FP&A-løsning?

Hos InfoSuite kan du sammensætte en løsning efter jeres behov

Når virksomheder kommer til os, er de typisk på udkig efter budgetsoftware, der kan hjælpe dem til en nemmere og bedre budgetproces uden alle de besværlige regneark.

Men når de går herfra som InfoSuite-kunde, så får de ofte meget mere med hjem. InfoSuite giver dig nemlig mulighed for at sammensætte en løsning, der dækker hele din økonomiafdelings behov for finansiel analyse, planlægning og rapportering.

Sammensæt løsningen på dine udfordringer
med InfoSuites moduler

InfoSuite er et dedikeret budgetsoftware, der rummer integrerede moduler til blandt andet BI, rapportering, konsolidering og likviditetsstyring. På den måde kan du få en samlet løsning til finansiel planlægning og analyse.

Nemmere budgettering

Som udgangspunkt er InfoSuite et dedikeret budgetværktøj, der automatiserer hele budgetprocessen; både opsætning, indtastning og opfølgning af budgetter bliver bedre, nemmere og hurtigere.

Datadrevet planlægning

Udover at strømline budgetprocessen, kan du bruge InfoSuite til at udvide din budgettering med mere finansiel planlægning. Arbejd fx nemt og præcist med rullende forecasts og scenarieplanlægning.

BI & og automatisk rapportering

Når du investerer i budgetsoftware fra InfoSuite, følger vores BI-løsning med i prisen. Hertil kan du købe licens til foruddefinerede analysepakker for finans, indkøb/lager og salg/ordre.

Du kan også følge op på dine budgetter via dashboards, følge din forretning på farten via InfoSuite-appen og opsætte automatisk distribution af rapporter.

Og hvis I allerede råder over en velfunderet BI-løsning, kan vi naturligvis integrere InfoSuite til den.

Likviditetsstyring

Hvis I har ambitioner om at få bedre kontrol med jeres pengestrømme, kan du købe licens til vores likviditetsmodul. Modulet giver dig blandt andet adgang til et likviditetsbudget og cash flow forecasts og simuleringer, så du får fuldt overblik på både kort og langt sigt.

Konsolidering

Og hvis I har flere selskaber, giver det også god mening at tilføje vores konsolideringsmodul. På den måde kan du nemt konsolidere regnskaber og lægge budgetter på tværs af selskaber og valutakurser.

Dataintegrationer

For at få det hele til at spille, er InfoSuite udstyret med køreklare integrationer, så du hurtigt kan aktivere data i din budgettering og planlægning. Samtidig kan du let styre brugernes dataadgang.

Matcher InfoSuite jeres behov?

Uanset om du er på udkig efter et dedikeret budgetværktøj eller forkromet software til Corporate Performance Management, kan InfoSuite være løsningen.

Book endeligt et online-møde med mig, hvor vi kan tage en snak om, om der er et match.

Anne Mette Christensen
2526 5126

amc@infosuite.dk

Book møde