Datadrevet planlægning

Driv din forretning i takt med omverdenen

Med rullende budgettering, præcis forecasting og detaljerede analyser hjælper InfoSuite dig med at lægge forretningsplaner med afsæt i reel viden, så du kommer ét skridt foran forandringer og konkurrenter.

Sæt finansfolket fri

Der hviler et uforløst potentiale i mange virksomheders finansfunktion. Alt for ofte begrænses økonomimedarbejdere til at se forretningen gennem bakspejlet.

Men økonomiafdelingen kan bidrage med mere end blot at forstå tallene – de kan være med til at forbedre dem ved at bruge deres viden og kompetencer i hele organisationen.

Det kræver en omprioritering af tid og indsats; Mindre tid i regneark og mere tid som sparringspartner med kollegerne. Mindre fokus på tallene fra i går og mere fokus på planlægningen af i morgen.

Gør forandring til din forretningsfordel

Med datadrevet planlægning skifter I fokus fra den årlige, statiske
budgettering til en løbende og mere dynamisk planlægning.

Det gør forretningen langt mere agil, fordi I baserer drift og aktiviteter på reel og aktuel viden om virksomheden og markedet.

I lægger nemt rullende budgetter med udgangspunkt i friske data. I får viden om fremtiden gennem forecasting. Og I tilpasser løbende produktion, planer og indsatser på baggrund af data i realtid.

Datadrevet planlægning i InfoSuite

Beyond Budgeting, Corporate Performance Management og XP&A.

Der er mange måder at tale om udvidelsen af den traditionelle budgettering på. Hos InfoSuite kalder vi det datadrevet planlægning, fordi InfoSuite hjælper dig med at aktivere data i hele planlægningsprocessen, så du kan optimere driften og iværksætte aktiviteter på et faktuelt grundlag.

Gør budgettering til et strategisk styringsredskab

Budgettering er en afgørende praksis for den finansielle planlægning i enhver virksomhed. Det er her, du med udgangspunkt i forretningsstrategien definerer mål og prioriterer ressourcer.

InfoSuite er en dedikeret budgetløsning, som gør det hurtigere og nemmere at lægge detaljerede budgetter – uanset om du arbejder med årlig- eller rullende budgettering. Samtidig hænger dine budgetter i InfoSuite sammen, så du let kan forgrene strategiske intentioner i operationelle aktiviteter uden at miste overblikket.

Find ud af, hvordan InfoSuite kan automatisere din budgettering her.

Strategisk styringsredskab

Hos Amgros har budgetteringen det primære formål at fordele og prioritere ressourcer for at optimere driften og strømline økonomien med de strategiske målsætninger.

Læs hele historien her. 

Kom på forkant med prognoser & forecasts

Med InfoSuites smarte forecasting-funktioner får du adgang til historiske-, aktuelle- og statistiske data, som du kan basere dine forudsigelser på. Og det er guld værd, når du skal planlægge dit næste træk.

Du kan fx tilrettelægge produktionen med afsæt i valide salgsforecasts, eller få præcise indsigter om virksomhedens fremtidige, økonomiske status via finansielle forecasts.

Samtidig gør InfoSuite det enkelt at arbejde med rullende forecasts, og du kan integrere algoritmer, der automatisk udregner forslag baseret på trends og historik.

Læs mere om forecasting i InfoSuite her.

Analysér forretningen og planlæg indsatser

De strategiske mål afspejles i budgetterne, og forventningerne til fremtiden er præsenteret i forecasts. Nu handler det om at lægge planerne for, hvordan I får det bedste ud af forretningen.

Til det skal I bruge valide indsigter. Netop derfor er InfoSuite udstyret med et integreret BI-værktøj, som giver dig mulighed for analysere forretningen på alle led og kanter. Via dashboards og analyser kan du finde hullerne i badekarret, synliggøre blinde vinkler og analysere mulige scenarier, så I kan basere beslutninger og initiativer på et oplyst grundlag.

Læs mere om, hvordan Business Intelligence fra InfoSuite støtter op om din budgetløsning her.

Produktionsplanlægning med InfoSuite

Find ud af, hvordan Haribo aktiverer indsigter fra InfoSuite i deres produktionsplanlægning af vingummibamser.

Læs hele casen her. 

Del planer og rapporter og få dataindsigt i realtid

Hele idéen med datadrevet planlægning er at reagere på dataindsigter. Til det formål er løbende budgetopfølgning og afrapportering afgørende.

Derfor indeholder InfoSuite både dashboards og en række smarte distributions-funktioner, der opdaterer dig og resten af organisationen med friske rapporter, analyser og nøgletal. Med InfoSuite kan du bl.a. få.

Dashboards
KPI-rapportering
– Rapportdistribution
– Widgets til web- og intranet
– Mobil app med adgang til rapporter og dashboards.

Har du brug for et budgetværktøj?

Ta’ vores test og find ud af, om det kan betale sig for din virksomhed at investere i et dedikeret budgetværktøj.

Ta’ testen nu

Fordelene ved datadrevet planlægning

 • Du får optimalt overblik over performance
  Når du kobler operationelle og finansielle data, nedbryder du datasiloer. Det giver dig et præcist billede af, hvordan indsatser påvirker den finansielle performance.
 • Du kommer i sync med strategi og marked
  Med datadrevet planlægning forgrener du dine strategiske prioriteringer ned i de operationelle aktiviteter. Samtidig får du realtids-opdateringer på udsving i markedet, så du kan reagere i tide.

 • Du skaber samarbejde i organisationen
  Datadrevet planlægning gør det klart, hvordan de forskellige funktioners indsatser påvirker hinanden. Det fører helt naturligt til et tættere samarbejde mellem afdelingerne.

 • Du kan identificere potentialer
  Når du baserer din planlægning på data, kan du lettere spotte mulighederne for at nedbringe omkostninger eller øge indtjeningen.

Vil du høre mere om InfoSuites løsning til datadrevet planlægning?

Hos InfoSuite har vi hjulpet kunder med at aktivere data i forretningen i mere end 30 år. Derfor kan vi levere den software og rådgivning, du har brug for, for at flytte din forretning med data.

Hvis du vil se InfoSuite i aktion, og høre hvordan vi som virksomhed kan hjælpe dig, er du varmt velkommen til at booke en præsentation.

Laila Pedersen
2526 5157

lpe@infosuite.dk

Book præsentation