Budgettering som det burde være

Drop de besværlige regneark og automatisér din virksomheds budgettering med InfoSuite. Vores dedikerede budgetværktøj gør det nemt for din virksomhed at arbejde udførligt med budgettering, forecasting og rapportering.

Prøv InfoSuite
InfoSuite er din samlede budgetløsning med funktioner til både budgettering, rapportering og forecasting.

Vi hjælper +100 danske virksomheder til en nemmere, hurtigere og bedre budgettering

Hvad er InfoSuite?

InfoSuite er et dedikeret budgetværktøj, der fjerner alle de typiske udfordringer,
du kender fra budgettering i regneark.

Du får en nemmere og hurtigere budgetproces med bedre muligheder for at arbejde mere detaljeret med budgettering.

Men InfoSuite er mere end et værktøj til nemmere budgettering. For med moduler til blandt andet likviditetsstyring og finansiel konsolidering, kan du få en samlet løsning til finansiel planlægning og analyse.

InfoSuite forenkler hele budgetprocessen

InfoSuite giver dig intelligente budgetforslag

Intelligente budgetforslag

InfoSuite hviler på vores ETL-motor, som automatisk integrerer data fra dit ERP-system og øvrige datakilder.

Det gir dig automatisk kvalificerede budgetforslag på baggrund af historiske data inden for alt lige fra salgsindtægter til driftsomkostninger.

InfoSuite giver dig mulighed for decentral budgettering

Decentral indtastning

I InfoSuite kan du trygt fordele indtastningen af budgetter til medarbejdere i hele organisationen.

Med detaljerede autorisations-muligheder kan den budgetansvarlige styre, hvad vedkommende ser og kan indtaste.

Effektiviser din budgettering med automatisk konsolidering

Automatisk konsolidering

I InfoSuite foregår konsolideringen af budgetter helt automatisk. Når du ændrer i én budgetpost, opdateres tallene i alle relaterede budgetter.

Det sparer dig for en masse tid og giver dig et opdateret og fejlfrit overblik over budgetterne.

Find ud af, om InfoSuite er den rigtige løsning for jer

Overvejer du at investere i en budgetteringsløsning? Men er du i tvivl om, hvad der er den rette for dig?

Vi tilbyder flere muligheder, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Download og prøv en demo
Book en personlig præsentation
Test dit behov på 2 minutter

Hvorfor automatisere budgetteringen?

Er den årlige budgetlægning en omfattende og tidstung proces i din virksomhed?

Så skyldes det sandsynligvis de mange regneark, der sendes frem og tilbage på tværs af din organisation, hver gang der skal lægges budgetter.

Mange virksomheder opsætter budgetter i regneark, fordi det umiddelbart er den nemmeste løsning. Men det er svært at holde styr på de mange regneark og få overblikket over den samlede budgettering. Samtidig opdateres regnearkene sjældent og fyldes med tiden med fejl, som giver dig et fejlagtigt budgetgrundlag.

Derfor kan din budgettering blive både nemmere og hurtigere med et budgetværktøj. Samtidig vil du få bedre muligheder for at lægge mere detaljerede og præcise budgetter.

Bør du investere i et budgetværktøj?

Der kan være mange gode grunde til at vælge et budgetværktøj, men hvornår bør du egentlig overveje det? Tre gode grunde til at undersøge mulighederne i et budgetværktøj er, hvis:

  • Din budgetproces er uoverskuelig
  • Din budgettering er fejlbehæftet
  • Din budgetproces er ekstremt tidskrævende.

Hvis du vil blive klogere på, om du og din virksomhed har behov for et budgetværktøj, kan du tage vores budgettest. Budgettesten giver dig svar på, om en investering i et budgetværktøj som InfoSuite kan betale sig for jer.
Ta’ testen her. 

Med InfoSuite slipper Plantorama for at lægge budgetter i +50 regneark

”Vi havde omkring 50 forskellige Excel-budgetark fordelt hos vores centerchefer og på hovedkontoret. Det gjorde det svært at holde overblik. Vi havde overblikket, indtil budgetarkene blev sendt til indtastning. Men når de så kom tilbage, var det svært at vurdere, hvordan tallene egentlig ramte.”

Torben Castenskiold, CFO i Plantorama.

Læs mere om Plantoramas InfoSuite-løsning her.

Plantorama bruger InfoSuite til budgettering

Skab bedre sammenhæng med integreret budgettering

InfoSuite understøtter alle typer af budgetter – lige fra resultatbudget til salgsforecast – og kobler det hele sammen i en sammenhængende proces.

Resultatbudget

I InfoSuite opdateres dit resultatbudget helt automatisk. Det hænger nemlig naturligt sammen med dine delbudgetter, hvilket sikrer en hurtig og fejlfri proces.

Læs mere om resultatbudget i InfoSuite her.

Salgsbudget

InfoSuite gør det nemmere at indtaste et detaljeret salgsbudget, der hjælper dig og dit salgsteam i jagten på vækst, og giver dig et godt overblik over forventede indtægter.

Læs mere om salgsbudget i InfoSuite her.

Likviditetsbudget

Med InfoSuites likviditetsstyringsmodul får du et unikt værktøj til at holde øje med og forudsige udviklingen i din virksomheds likviditet.

Læs mere om likviditetsbudget i InfoSuite her.

Udvid din budgettering med InfoSuite

InfoSuite er den oplagte løsning, hvis du vil udvide din budgettering og arbejde mere dedikeret med finansiel planlægning.

En samlet InfoSuite-løsning giver dig nemlig mulighed for at arbejde effektivt med blandt andet forecasting, scenarie-analyser og likviditetsstyring. Samtidig får du veloplagte analyse- og rapportmuligheder.

Udvid budgetteringen med præcise forecasts

InfoSuite gør det let at udarbejde rullende forecasts for fx salg eller produktion, så du løbende kan planlægge aktiviteter med udgangspunkt i kommende udfordringer og muligheder.

Du kan identificere specifikke afvigelser i salget og forudsige næste måneds afsætning. Du kan beregne produktionsmængder og udnytte kommende flaskehalse. Og du kan komme på forkant med omvæltninger i omverdenen.

Læs mere om forecasting i InfoSuite.

Forecasting og budgettering

Få en mere detaljerig budgettering

Via InfoSuites budgetstier kan du hurtigt dykke ned i forskellige niveauer og få en mere detaljeret budgetlægning. Fx kan du budgettere salget pr. kunde, varegruppe eller produkt i dit salgsbudget.

Få bedre indblik med løbende budgetopfølgning

Slip for besværet med at sammenholde realiserede og budgetterede tal.

InfoSuite opdaterer løbende dine data, så du kan følge din forretning dag til dag og holde budgetterne i kort snor, så dine planer holder vand.

Via dashboards, automatisk rapportering og Mobil BI har du altid overblikket.

Læs mere om løbende budgetopfølgning.

Produktionen af vingummibamser planlægges med salgsforecasts fra InfoSuite

”InfoSuites budgetløsning er tilpasset produktionens ugentlige planlægning. Vi har netop implementeret løsningen og har 100 brugere over hele Norden, men fordelene er allerede tydelige. For os er det vigtigt, at de rette medarbejdere ser de rette data, og her giver InfoSuite en sikkerhed.”

Læs hele casen her.

Haribo planlægger produktionen på baggrund af forecasts fra InfoSuite
Guide til budgettering

Få 7 tips til din budgettering

Overhales dine budgetter hurtigt af virkeligheden? Famler du i blinde, når du lægger budgetter? Eller føler du, at den årlige budgettering er for kompleks, til at det er umagen værd?

Så er det måske fordi, der er noget galt med din budgetteringsproces. Vi har skrevet en udførlig guide med vores bedste råd til optimering af budgetteringen, så du kan gøre dine budgetter til et konkret og reelt ledelsesværktøj. Hent den her – kvit og frit.

Hent guiden gratis

Din samarbejdspartner på den lange bane

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere. Vi er også rådgivere. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budget-løsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede budgetmodeller, og rådgiver topledere i at trække datagrundlaget helt ind i kernen af forretningen.

Vi kan altså hjælpe med lidt af hvert. Og det bedste af det hele er, at vi følger med i pakken som InfoSuite-kunde.

Læs mere
InfoSuites konsulenter hjælper dig med at få det bedste ud af InfoSuites løsning til budgettering

Har du spørgsmål?

Så ta’ endelig kontakt til mig! Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til en bedre budgettering. Du kan også booke en uforpligtende demonstration, hvor vi kan vise dig vores løsning i aktion.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk

Book demonstration
Kontakt Anne Mette for en uforpligtende snak om InfoSuite