Bedre budgettering og præcise forecasts – helt enkelt

InfoSuite Budget automatiserer din budgetterings-proces og gør det nemt at lægge præcise budgetter, du kan bruge i den strategiske ledelse af din forretning.  

InfoSuite Budget sikrer dig en bedre og mere effektiv budgettering
Hent demonstrations-video
Hvad koster det?

Spilder du også tid i regnearket?

Er den årlige budgetlægning en omfattende, langstrakt og tidstung proces i din virksomhed? Så skyldes det sandsynligvis de mange regneark, der sendes frem og tilbage på tværs af din organisation, hver gang der skal lægges budgetter.

Mange virksomheder opsætter budget i regneark, fordi det umiddelbart er den nemmeste løsning. Men budgettet overhales hurtigt af virkeligheden, fordi regneark og forretning vokser i hver deres retning. Samtidig opdateres regnearket sjældent og fyldes med tiden med fejl, som giver dig et fejlagtigt budgetgrundlag.

Alt i alt bliver jeres budgetteringsproces unødvendig tung, og dit regnearksbudget ender som et symbolsk dokument, der er ubrugeligt i den strategiske ledelse af virksomheden.

InfoSuite strømliner din budgettering

Hvis du – ligesom mange andre virksomheder – i dag bruger regneark til budgettering, er der en række fordele at hente med InfoSuites budgetværktøj. InfoSuite Budget kan nemlig hjælpe dig med at få en langt mere effektiv budgetproces.

Først og fremmest vil du reducere den tid, dig og dine kolleger bruger i budgetregnearkene. InfoSuite konsoliderer tallene og opretter databaserede budgetforslag helt automatisk. Og det gør det hurtigt at opbygge, indtaste og vedligeholde dine budgetter.

Samtidig kan du fordele indtastnings-opgaven til ledere og medarbejdere, som kun kan se og indtaste i de budgetposter, der er relevante for netop dem. Og ved hjælp af work-flow-funktionen kan du nemt lede budgetteringen, så du får effektiv og fejlfri proces.

Optimering af hele budgetteringsprocessen

InfoSuite giver dig intelligente budgetforslag

Intelligente budgetforslag

InfoSuite Budget hviler på vores business intelligence-løsning, og det gør det nemt at oprette nye budgetter.

Du får nemlig kvalificerede budgetforslag på baggrund af historiske data inden for alt lige fra salgsindtægter til driftsomkostninger.

InfoSuite giver dig mulighed for decentral budgettering

Decentral indtastning

I InfoSuite Budget kan du trygt fordele indtastningen af budgetter til medarbejdere i hele organisationen.

Med detaljerede autorisations-muligheder kan den budgetansvarlige nemlig styre, hvad vedkommende må se og kan indtaste.

Effektiviser din budgettering med automatisk konsolidering

Automatisk konsolidering

I InfoSuite foregår konsolideringen mellem dine budgetter fuldkomment automatisk, når du foretager ændringer i en budgetpost.

Det sparer dig en masse tid og giver dig et opdateret og fejlfrit overblik over budgetterne.

Decentral indtastning giver effektiv budgettering

“Vores budgetteringsproces er blevet meget hurtigere med InfoSuite. Så snart jeg åbner op for budgetindtastningen, kan sælgerne gå i gang med at lave deres individuelle budgetter. Det har virkeligt effektiviseret arbejdet med budgetlægning”

Steffen Kaa, Systemkonsulent i Kosan Gas

Læs hele casen her.

Kosan Gas benytter InfoSuite til budgettering

Psst.

Du kan sagtens få InfoSuite Budget uden at have vores business intelligence-værktøj.

Hvis du vil høre mere om, hvordan InfoSuite Budget kan hjælpe dig til en bedre og mere effektive budgetter, kan du skrive dine kontaktoplysninger her.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om, hvordan et budgetværktøj kan gære en forskel for din forretning. 


  Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

  Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

  InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

  Aktivér dine budgetters strategiske potentiale

  Med InfoSuite Budget investerer du ikke bare i et værktøj, der hjælper dig til en mere effektiv budgetteringsproces. Du får også et strategisk ledelsesværktøj, der hjælper dig med at skabe sammenhæng i forretningen, træffe bedre beslutninger og drive en mere effektiv virksomhed.

  Forecasting og budgettering

  Kom et skridt foran med præcise forecasts

  InfoSuite kan udarbejde faktabaserede forecasts om fremtiden for din virksomhed. Det gi’r dig mulighed for løbende at optimere din virksomhed mod kommende udfordringer og muligheder.

  Du kan identificere specifikke afvigelser i salget og forudsige næste måneds afsætning. Du kan beregne produktionsmængder og udnytte kommende flaskehalse. Og du kan komme på forkant med omvæltninger i omverdenen.

  Læs mere om forecasting i InfoSuite her.

  Integreret budgettering sikrer sammenhæng i forretningen

  InfoSuite understøtter hele din virksomheds budgetlægning – lige fra indtastning af salgs-, resultats- og likviditetsbudgetter til det automatiske samspil mellem budgetterne.

  Det styrker dine muligheder for at udvikle finansielle budgetter som en naturlig konsekvens af de driftsmæssige planer. Og på den måde hjælper InfoSuite dig med at skabe sammenhæng mellem dine budgetter, din strategi og din virksomhed.

  Integreret budgettering

  Brugervenligt og intuitivt

  InfoSuite skal både forbedre og forenkle din budgetterings-proces.

  Derfor tager vores brugerflade udgangspunkt i et velkendt regnskabs-design, og du skal derfor ikke bruge unødvendig tid på at lære et helt nyt system at kende.

  I budgettering er det tallene, der tæller. Derfor er InfoSuite Budget spækket med rapporter, tabeller og analyser, som giver dig det optimale overblik over dine budgetter. De suppleres af både grafer og diagrammer, så du hurtigt kan spotte tendenser i rette tide.

  Haribo planlægger produktionen med InfoSuite

  Efter Haribo i flere år anvendte InfoSuite Business Intelligence til blandt andet salgsoptimering, hoppede de for få år siden med på budget-bølgen. Det har vist sig at være en god idé – blandt andet på grund af InfoSuites autorisationsmuligheder.

  ”InfoSuites budgetløsning er tilpasset produktionens ugentlige planlægning. Vi har netop implementeret løsningen og har 100 brugere over hele Norden, men fordelene er allerede tydelige. For os er det vigtigt, at de rette medarbejdere ser de rette data, og her giver InfoSuite en sikkerhed.”

  Læs hele casen her.

  Guide til budgettering

  Optimér din budgettering

  Overhales dine budgetter hurtigt af virkeligheden? Famler du i blinde, når du lægger budgetter? Eller føler du, at den årlige budgettering er for kompleks, til at det er umagen værd?

  Så er det måske fordi, der er noget galt med din budgetteringsproces. Vi har skrevet en udførlig guide med vores bedste råd til optimering af budgetteringen, så du kan gøre dine budgetter til et konkret og reelt ledelsesværktøj. Hent den her – kvit og frit.

  Hent gratis guide til budgettering

  Vi er med hele vejen

  Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere. Vi er også rådgivere. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budget-løsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

  Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede budgetter, og rådgiver topledere i at trække datagrundlaget helt ind i kernen af forretningen.

  Vi kan altså hjælpe med lidt af hvert. Og det bedste af det hele er, at vi følger med i pakken som InfoSuite-kunde.

  Vil du have mere ud af din budgettering?

  … men er du i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med InfoSuite Budget? Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå nye højder.

  Jim Møller
  2526 5109
  jm@infosuite.dk
  LinkedIn

  Book demonstration