Få en nemmere budgettering og et bedre overblik over budgetprocessen

InfoSuite automatiserer din budgettering, forenkler budgetprocessen og gør det nemt for enhver at indtaste præcise budgetter.

Prøv InfoSuite i dag

Hurtigere budgettering uden regneark

Er den årlige budgetlægning en omfattende og tidstung proces i din virksomhed?

Så skyldes det sandsynligvis de mange regneark, der sendes frem og tilbage på tværs af din organisation, hver gang der skal lægges budgetter.

Mange virksomheder opsætter budgetter i regneark, fordi det umiddelbart er den nemmeste løsning. Men det er svært at holde styr på de mange regneark og få overblikket over den samlede budgettering. Samtidig opdateres regnearket sjældent og fyldes med tiden med fejl, som giver dig et fejlagtigt budgetgrundlag.

Derfor kan din budgettering blive både nemmere og hurtigere med et budgetværktøj.

Men hvordan? Se det her.

InfoSuite optimerer hele budgetteringsprocessen

InfoSuite giver dig intelligente budgetforslag

Intelligente budgetforslag

InfoSuite hviler på vores ETL-motor, som automatisk integrerer data fra dit ERP-system og øvrige datakilder.

Det gir dig automatisk kvalificerede budgetforslag på baggrund af historiske data inden for alt lige fra salgsindtægter til driftsomkostninger.

InfoSuite giver dig mulighed for decentral budgettering

Decentral indtastning

I InfoSuite kan du trygt fordele indtastningen af budgetter til medarbejdere i hele organisationen.

Med detaljerede autorisations-muligheder kan den budgetansvarlige styre, hvad vedkommende ser og kan indtaste.

Effektiviser din budgettering med automatisk konsolidering

Automatisk konsolidering

I InfoSuite foregår konsolideringen mellem dine budgetter fuldkomment automatisk, når du foretager ændringer i en budgetpost.

Det sparer dig for en masse tid og giver dig et opdateret og fejlfrit overblik over budgetterne.

Plantorama samler +50 budgetter i InfoSuite

”Vi havde omkring 50 forskellige Excel-budgetark fordelt hos vores centerchefer og på hovedkontoret. Det gjorde det svært at holde overblik. Vi havde overblikket, indtil budgetarkene blev sendt til indtastning. Men når de så kom tilbage, var det svært at vurdere, hvordan tallene egentlig ramte.”

Torben Castenskiold, CFO i Plantorama.

Hvad har Plantorama ellers fået ud at implementere InfoSuite? Find ud af det her.

 

Saml alle budgetter i en sammenhængende budgetmodel

InfoSuite understøtter alle tænkelige budgetter – fra overordnede resultatbudgetter til detaljerede lønbudgetter – og forbinder det hele i en samlet budgetmodel. Her har vi samlet eksempler på de mest anvendte budgetter i InfoSuite.

Resultatbudget

I InfoSuite opdateres dit resultatbudget helt automatisk. Det hænger nemlig naturligt sammen med dine delbudgetter, hvilket sikrer en hurtig og fejlfri proces.

Læs mere om resultatbudget i InfoSuite her.

Salgsbudget

InfoSuite gør det nemmere at indtaste et detaljeret salgsbudget, der hjælper dig og dit salgsteam i jagten på vækst, og giver dig et godt overblik over forventede indtægter.

Læs mere om salgsbudget i InfoSuite her.

Likviditetsbudget

Med InfoSuites likviditetsstyringsmodul får du et unikt værktøj til at holde øje med og forudsige udviklingen i din virksomheds likviditet.

Læs mere om likviditetsbudget i InfoSuite her.

Find ud af, om InfoSuite er den rigtige løsning for jer

Overvejer du at investere i en budgetteringsløsning? Men er du i tvivl om, hvad der er den rette for dig?

Vi tilbyder flere muligheder, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Download og prøv en demo
Book en personlig præsentation
Test dit behov på 2 minutter

Udvid din budgettering med mere finansiel planlægning og analyse

InfoSuite er et dedikeret budgetsoftware, der rummer integrerede moduler til blandt andet BI, konsolidering og likviditetsstyring. På den måde kan du få en samlet løsning finansiel planlægning og analyse.

Det giver dig og virksomheden mulighed for at udvide den traditionelle budgettering med forecasts og analyser til Corporate Performance Management, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Forecasting og budgettering

Kom et skridt foran med præcise forecasts

I InfoSuite kan du udarbejde rullende forecasts om fremtiden for din virksomhed. Det giver dig mulighed for løbende at optimere din virksomhed mod kommende udfordringer og muligheder.

Du kan identificere specifikke afvigelser i salget og forudsige næste måneds afsætning. Du kan beregne produktionsmængder og udnytte kommende flaskehalse. Og du kan komme på forkant med omvæltninger i omverdenen.

Læs mere om forecasting i InfoSuite her.

Skab sammenhæng i forretningen med integreret budgettering

InfoSuite understøtter hele din virksomheds budgetlægning – lige fra indtastning af salgs-, resultat- og likviditetsbudgetter til det automatiske samspil mellem budgetterne.

Det styrker dine muligheder for at udvikle finansielle budgetter som en naturlig konsekvens af de driftsmæssige planer. Og på den måde hjælper InfoSuite dig med at skabe sammenhæng mellem dine budgetter, din strategi og din virksomhed.

Følg op på dine budgetter fra dag til dag

Slip for besværet med at sammenholde realiserede og budgetterede tal.

InfoSuite opdaterer løbende dine data, så du kan følge din forretning dag til dag og holde budgetterne i kort snor, så dine planer holder vand.

Via dashboards, automatisk rapportering og Mobil BI har du altid overblikket.

Læs mere om løbende budgetopfølgning.  

Guide til budgettering

Få 7 tips til din budgettering

Overhales dine budgetter hurtigt af virkeligheden? Famler du i blinde, når du lægger budgetter? Eller føler du, at den årlige budgettering er for kompleks, til at det er umagen værd?

Så er det måske fordi, der er noget galt med din budgetteringsproces. Vi har skrevet en udførlig guide med vores bedste råd til optimering af budgetteringen, så du kan gøre dine budgetter til et konkret og reelt ledelsesværktøj. Hent den her – kvit og frit.

Hent guiden gratis

Haribo planlægger produktionen med InfoSuite

Efter Haribo i flere år anvendte InfoSuite Business Intelligence til blandt andet salgsoptimering, hoppede de for få år siden med på budget-bølgen. Det har vist sig at være en god idé – blandt andet på grund af InfoSuites autorisationsmuligheder.

”InfoSuites budgetløsning er tilpasset produktionens ugentlige planlægning. Vi har netop implementeret løsningen og har 100 brugere over hele Norden, men fordelene er allerede tydelige. For os er det vigtigt, at de rette medarbejdere ser de rette data, og her giver InfoSuite en sikkerhed.”

Læs hele casen her.

Vi er med hele vejen

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere. Vi er også rådgivere. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budget-løsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede budgetmodeller, og rådgiver topledere i at trække datagrundlaget helt ind i kernen af forretningen.

Vi kan altså hjælpe med lidt af hvert. Og det bedste af det hele er, at vi følger med i pakken som InfoSuite-kunde.

Læs mere

Fordele og udfordringer med et budgetværktøj

Der kan være mange gode grunde til at vælge et budgetværktøj, men hvornår bør du egentlig overveje det? Tre gode grunde til at undersøge mulighederne i et budgetværktøj er, hvis:

  • Din budgetproces er uoverskuelig
  • Din budgetproces er fejlbehæftet
  • Din budgetproces er ekstremt tidskrævende

Det kan blandt andet blive uoverskuelig opgave at få budgetteret, hvis du har mange forskellige budgetter, der skal integreres. Det kan eksempelvis være salgsbudget, resultatbudget, likviditetsbudget osv. Her kan det være en fordel med et budgetværktøj, der er dynamisk, sådan at ændringer og resultater “slår igennem” på tværs af dine budgetter.

Fejlbehæftede budgetter skyldes ofte, at du mangler funktioner til at “låse” tal og kolonner med. Når I er flere, der skal budgettere i samme budget, kan der i sidste ende opstå fejl, fordi alle ikke har mulighed for at godkende på samme tid. Derfor kan det være en fordel at kunne låse eller fryse kolonner og indtastninger, så du sikrer dig, at du har fuld kontrol over, hvad der må påvirkes.

Endeligt er det utrolig tidskrævende at åbne, lukke, kopiere fra og orientere sig i flere forskellige regneark. Det kræver et ekstremt godt overblik for at navigere rundt i dem og flytte data fra et sted til et andet. I mange tilfælde er det processer, som kunne være “sparet” væk ved eksempelvis en dynamisk budgetløsning.

Til gengæld er vores råd også, at hvis I er en lille virksomhed med få budgetter og brugere, er det ikke nødvendigvis en god idé med et budgetværktøj (endnu). Hvis et budgetværktøj skal fungere optimalt i jeres virksomhed kræver det en både grundig og veltilrettelagt implementering, hvor flere superbrugere oplæres, og løbende uddannes i budgetløsningen.

Hvad er budgettering i en moderne virksomhed?

Det skal være så nemt som muligt at budgettere. Din økonomiafdeling har mange tråde at samle, og skal ikke kun fokusere på tallene fra i går, men også planlægningen af i morgen. Budgettering med InfoSuite er derfor nemt, dynamisk og fejlfrit.

Vi vil gerne gøre budgetter til en strategisk del af forretningen, men det kræver også at økonomiansatte har tid til det. Det får de kun, hvis de ikke bruger unødvendig meget tid på fejlfinding eller gentagende, tidskrævende processer.

Med budgettering i InfoSuite bruger du tallene fra i går aktivt i dine strategiske målsætninger. Det ses eksempelvis gennem dynamisk og effektivt arbejde med likviditet og forecasting. Automatisk rapportering og dashboards er to andre nøglebegreber, som er afgørende for, at InfoSuite fungerer som strategisk ledelsesværktøj i økonomiafdelingen. Det muliggøre nemlig, at du løbende kan følge med i, hvordan I præsterer i forhold til budgetterne. Læs mere om, hvorfor du skal vælge netop InfoSuite lige her.

Har du spørgsmål til InfoSuite?

Så ta’ endelig kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå nye højder. Du kan også booke en uforpligtende demonstration, hvor jeg viser dig vores løsning i aktion.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk

Book demonstration