Vil du have en nemmere budgetlægning?

Med InfoSuite får du et dedikeret budgetværktøj, der forenkler og automatiserer hele budgetprocessen. Se med her, og find ud af, hvordan InfoSuite gør det nemmere og hurtigere for dig og din virksomhed at arbejde detaljeret med budgettering.

Prøv InfoSuite – gratis og uforpligtende

Sådan forenkler InfoSuite din budgetlægning 

Hold budgetprocessen på sporet

InfoSuites workflow-værktøj er den budgetansvarliges bedste ven. Her kan du nemt og effektivt opsætte, følge og styre jeres budgetteringsproces. Workflow-diagrammet opdateres automatisk, når indtastninger er godkendt, og du kan sende påmindelsesmails til medarbejdere, der endnu ikke har indtastet.

Ha’ alle relevante data lige ved hånden

InfoSuite udfylder automatisk dine budgetter med de historiske, statistiske eller aktuelle data, I har brug for som forudsætning for jeres budgetindtastning. Du slipper helt for at udfylde tallene manuelt og kan opsætte budgetter med få klik på få minutter.

Budgettér nemt ned i detaljen

Via InfoSuites budgetstier kan du hurtigt dykke ned i forskellige niveauer og få en mere detaljeret budgetlægning. Fx kan du i dit salgsbudget budgettere salget pr. sælger, kunde, varegruppe eller produkt. Budgetstien defineres præcist efter dit behov.

InfoSuite understøtter alle budgetter i en sammenhængende proces

Slip for manuel konsolidering

I InfoSuite er din budgetlægning sammenhængende, og budgetterne konsolideres helt automatisk. Når du fx opdaterer dit lønbudget, vil resultatbudgettets lønomkostninger opdateres. Det samme gælder for konsolideringen af dine selskabers budgetter på tværs af koncernen.

For at gøre dit arbejde endnu nemmere, bliver de indtastede budgetter automatisk overført til dit ERP- og/eller BI-system.

Med autorisationsstyring kan du sikkert uddelegere opgaver i din budgetlægning

Fordel budgetopgaver med ro i maven

For de fleste virksomheder involverer budgetlægning mange forskellige medarbejdere. I InfoSuite kan du let styre de forskellige medarbejderes adgang til budgetter og data, så de kun ser det, der er relevant for dem og deres indtastning.

Det sparer bidragsyderne for tid og sikrer færre fejl i budgetprocessen, så du trygt kan overlade indtastningen til dine kolleger.

Lad budgetter og forecasts rulle

I InfoSuite skal du ikke bekymre dig om den besværlige opsætning af rullende budgetter eller -forecasts. Den har vi klaret på forhånd, så du kun skal koncentrere dig om at analysere forretningen og forudsige fremtiden periode for periode i arbejdet med Corporate Performance Management.

Læs mere om forecasting.

Lav løbende budgetopfølgning

Med automatisk rapportering og dashboards med realtidsdata kan I løbende følge op og analysere på jeres budgetter og den aktuelle status. Du kan også følge dine KPI’er via vores mobil-app.

Læs mere om budgetopfølgning.

Del og distribuér til hele organisationen

Du kan let distribuere analyser, budgetter og rapporter i både PDF og excel til resten af organisationen via mail. Samtidig kan du give hele organisationen indblik i dashboards eller rapporter via widgets på eksempelvis jeres intranet.

Find ud af, om InfoSuite er den rigtige løsning for jer

Overvejer du at investere i en budgetteringsløsning? Men er du i tvivl om, hvad der er den rette for dig?

Vi tilbyder flere muligheder, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Download og prøv en demo
Book en personlig præsentation
Test dit behov på 2 minutter

Amgros har fået bedre overblik over budgetlægningen

“Med InfoSuite har jeg altid overblikket. Jeg kan følge med i, hvor langt vi er nået med budgetteringen, og jeg kan beregne, hvad forskellige scenarier betyder rent økonomisk.”

Ina Barrett, økonomi- og administrationschef hos Amgros.

Læs hele casen her.

Amgros har fået bedre overblik over deres budgetlægning

Vil du vide mere om InfoSuite?

Så er du meget velkommen til booke et uforpligtende online-møde, hvor jeg vil præsentere, hvordan InfoSuites løsning til budgettering kan se ud i din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5109

amc@infosuite.dk

Book præsentation