Sticks’n’Sushi er gået fra regneark til InfoSuite Budget

“Medarbejderne er ikke afhængige af mig mere; de kan nu selv gå ind og se og finde budgetforslagene, når de skal budgettere.”

Sådan lyder det fra Hoang Nao Nguyen, Business Controller og budgetansvarlig hos Sticks’n’Sushi, efter sushi-kæden har udskiftet regnearkene med InfoSuite Budget.

Hos Sticks’N’Sushi havde man inden investeringen i InfoSuite en for mange velkendt – men ret uhensigtsmæssig – budgetproces:

Her blev budgetregnenarkene importeret til deres ERP-system, og via et add-on kunne deres informationer trækkes ud.

Problemet var bare, at der kun var én medarbejder i firmaet, der kunne finde ud af gøre det – og det var Hoang.

Men nu, hvor alle relevante tal, bilag, fakturaer og øvrige oplysninger kan findes i InfoSuite Budget, har det lettet arbejdsgangen for alle.

”Med de oprettede budgetskabeloner i InfoSuite, kan alle medarbejdere finde data i en specifik måned eller i en periode, og alle kan se de regninger, der ligger. Det har lettet min opgave betydeligt, da det altid var mig, der skulle finde tal frem til medarbejderne når der skulle lægges budgetter”, forklarer Hoang Bao Nguyen.

Vores ydelser:
InfoSuite Budget

Om Sticks’n’Sushi

Den første Sticks’n’Sushi-restaurant åbnede i 1994 i Nansensgade 59 som en af de første i København med speciale i sushi og yakitoristicks. Siden er virksomheden blevet en af de mest velkendte restauranter i København og har ekspanderet forretningen til både Storbritannien og Tyskland. Således råder over cirka 1100 ansatte på de foreløbig 12 restauranter i Storkøbenhavn og ti i udlandet.

Nu kan medarbejderne selv budgetterer

Ved at reducere det manuelle arbejde hos Hoang har man hos Sticks’n’Sushi fjernet flaskehalsen og åbnet op for, at medarbejderne selv kan tilgå budgetterne, når de har brug for dem.

Værdien kan ses allerede nu. Medarbejderne er ikke afhængige af mig mere; de kan nu selv gå ind og se og finde budgetforslagene når de skal budgettere. Før skulle jeg altid selv hive de tal ud til dem. Så det sparer mig en masse tid,” udtaler Hoang Bao Nguyen.

Det er også en stor hjælp, at Sticks’n’Sushi i finansbudgettet kan afstemme alle tal uden at lave en masse tidstunge beregninger.

Alle restauranterne indtaster deres tal pr. dag i InfoSuite, og på den måde er tallene mere sikre, da de kan afstemmes med det samme“, forklarer Hoang.

Troværdig rådgivning

For at Sticks’n’Sushi kunne få det optimale ud af InfoSuite Budget fra start, var InfoSuites konsulenter dybt involveret i implementeringsprocessen. Her gav de blandt andet råd til at skabe den mest optimale budgetproces, hvor Hoang har særligt satte pris på konsulenternes tilgang.

”Jeg er generelt meget tilfreds med InfoSuite. Jeg kan godt lide den rolige tone, og at konsulenterne er meget nede på jorden. Der bliver ikke lovet mere, end hvad der kan holdes, og det er fantastisk”, forklarer Hoang Bao Nguyen.

Mød flere InfoSuite-kunder