Forudsig fremtiden med forecasting – helt uden hokus pokus

Med forecasting i InfoSuite Budget kan du tage du et kig ind i krystalkuglen og få indblik i din virksomheds nærmeste fremtid. Du får præcise, databaserede forecasts, som hjælper dig til en veltrimmet drift og sund forretning.

Forecasting gir dig et kig i krystalkuglen - InfoSuite

Hvad er forecasting?

Et forecast er en prognose for, hvordan en virksomhed forventer fremtiden ser ud for en given periode inden for et specifikt område. Den viden, som du får gennem et forecast, kan du blandt andet bruge til at udvikle forretningsstrategier, tage finansielle beslutninger og tilpasse virksomhedens aktiviteter.

I en forecasting-proces er det nødvendigt at indsamle og analysere forretningsdata for at få indblik i, hvordan virkeligheden har set ud. På den baggrund kan du komme med kvalificerede bud på, hvordan virkeligheden kommer til at se ud for din forretning.

Læs mere om, hvordan du optimerer dine forecasts her.

Arbejd med forecasting i InfoSuite Budget

InfoSuite sikrer kvalificerede forecasts
baseret på data

Det kræver retvisende og valide data at udarbejde præcise forecasts, du rent faktisk kan basere budgetter og beslutninger på. Men det er ikke altid lige let at sikre det i excel-arket. For det første forældes din data lynhurtigt, hvilket gør dem noget nært ubrugelige til at forudsige fremtiden. Dernæst tager dine data ikke højde for uforudsete begivenheder.

Derfor skal du bruge et værktøj som InfoSuite, der automatisk opdaterer dine rullende forecasts med friske data, så du effektivt kan lede din virksomhed med rettidig omhu.

Hent video-demo
Haribo arbejder med forecasting
DHL arbejder med forecasting i InfoSuite
Fredericia Furniture bruger InfoSuite Budget til forecasting
Kyocera udarbejder forecasts i InfoSuite

Præcis forecasting til hele forretningen

Uanset om du har brug for likviditets-, salgs- eller produktions-forecasts, så kan InfoSuite hjælpe dig med præcise forudsigelser. Du kan nemlig trække alle relevante data ind i værktøjet, så du får et nøjagtigt udgangspunkt for at udarbejde forecasts.

Ikke nok med, at du kan udvikle detaljerede forecasts på specifikke forretningsområder. Du kan også samle dem i ét overordnet forecast for virksomheden, hvor de forskellige forecasts er forbundne og automatisk justeres på tværs.

Det sikrer din organisation en høj grad af tilpasningsevne og giver dig de bedste forudsætninger for at træffe gode beslutninger.

Vil du se, hvad InfoSuite kan?

Har du en halv time? Så lad mig give dig et indblik i, hvad InfoSuite Budget kan.

Du kan enten booke et online-møde med mig, hvor jeg fortæller lidt om vores produkt ― det plejer at være ret hyggeligt, og det er altid helt uforpligtende.

Book møde