Få en køreklar BI-løsning til en attraktiv pakkepris

Færre konsulenttimer – hurtigere implementering – mindre pris

Vi har samlet alle de vigtigste analyser og rapporter i tre analysepakker, der retter sig mod hvert deres specifikke forretningsområde: Indkøb/Lager, Salg/Ordre og Finans. Det gør det enklere, billigere og mere effektivt for dig at trække datagrundlaget helt ind i kernen af din forretning.

Analysepakkerne er køreklare BI-løsninger

Analysepakken gør det nemt at komme i gang med en BI-løsning

Vores analysepakker er udviklet med udgangspunkt i vores klargjorte dataintegrationer, vores stærke ETL-motor og en række prædefinerede analyser og KPI’er. Det giver dig en køreklar BI-løsning – lige til at hælde data i.

Vi har udført al rugbrødsarbejdet på forhånd, og du skal derfor ikke bruge unødvendig tid eller penge på at udvikle analyserne fra bunden. Det betyder også, at vi kan implementere på ganske få timer, og at du hurtigt får adgang til dine analyser.

Analysepakkerne er derfor for dig, der vil hurtigt og sikkert fra start med business intelligence. Og hvis du får brug for analyser, der ikke allerede er i pakken, kan du selv tilføje dem. Når du investerer i en analysepakke fra InfoSuite, er der nemlig inkluderet uddannelse, så du selv lærer at videreudvikle din BI-løsning.

InfoSuite Business Intelligence
Standardiseret BI-løsning

Skræddersyede standardanalyser

Vi har fyldt pakkerne med alle de analyser, du har brug for i dit forretningsområde. Vores udvalg er baseret på mere end 30 års erfaring med BI. Derfor passer pakkens analyser 9 ud af 10 gange til dit behov. Derudover kan du nemt tilføje analyser eller implementere endnu en analysepakke.

BI-løsning med mange funktioner

Smarte funktioner

Vi har udviklet på vores BI-løsning, siden før Danmark vandt EM i fodbold. Derfor gemmer InfoSuite på en masse nyttige funktioner, og de fleste af dem følger med i analysepakkerne, fx: fleksibel periodestyring, drill på lavere analyseniveauer og nem opsætning af matrix, opstillinger, grafer og KPI’er.

Enkel implementering af BI-løsning

Enkel implementering

Hele idéen med analysepakkerne er at gøre BI så lettilgængeligt som muligt. Analysepakkerne er derfor en standardiseret BI-løsning, hvor alt er pakket og klar til implementering. På den måde kan du være i gang med en prisvenlig BI-løsning, du til enhver tid kan bygge videre på, på mindre end 10 dage.

Vil du se analysepakkerne i aktion?

Så download vores demo, hvor du kan arbejde med analyserne fra vores tre BI-løsninger.

Download demo

Analysepakken til Salg/Ordre

BI-løsningen til dig der vil hurtigt og sikkert i gang med en databaseret optimering af dine salg & ordre. Med analysepakken får du blandt andet et salgsdashboard, detaljeret salgsanalyse, ordrebeholdning, kundeanalyse og sælger-benchmarking.

Samlet set giver pakkens syv analyser dig en optimal indsigt i de vigtigste aspekter af jeres salgsarbejde, fordi du kan dykke ned i fakta omkring kunder, produkter, levering og meget mere.

Læs mere om analysepakken
BI-løsning til salg/ordre
BI-løsning til indkøb/lager

Analysepakken til Indkøb/Lager

En løsning for dig der vil hurtigt og sikkert i gang med BI til lager- og indkøb. Med analyser som eksempelvis lagerudvikling, leverandøranalyse og prisudvikling hjælper pakken dig med at følge den daglige lagerudvikling og optimere dine indkøb.

Det giver dig det fulde overblik over kvalitet og leveringssikkerhed fra dine leverandører og underleverandører, og du kan analysere varer og varegrupper fra mange forskellige vinkler. Det sikrer, at du altid har den rette lagerbeholdning.

Læs mere om analysepakken

Analysepakken til Finans

Analysepakken er for dig, der vil optimere finansrapporteringen og slippe for de tunge dele af regnskabsarbjedet. Med klargjorte analyser og KPI’er får du det fulde overblik over blandt andet balance, resultatopgørelse og cash flow.

Opstillingerne af finansrapporterne er fleksible. Du opretter og vedligeholder selv de enkelte opstillinger, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til detaljerede transaktionsniveauer. Samtidig er periodestyringen dynamisk, og du kan derfor let sammenligne perioder på kryds og tværs.

Læs mere om analysepakken
BI-løsning til finans

Grænseløs integration af data

InfoSuite indsamler, transformerer og serverer stort set alle typer af data – uanset datakilde. Vores analysepakker er udstyret med køreklare integrationer til de mest gængse ERP-systemer, herunder: Dynamics Nav, C5 & AX samt Aspect4 og Lawson M3. Det betyder, at du ikke skal betale for udviklingen af dyre dataintegrationer, når du investerer i en analysepakke fra InfoSuite.

Læs mere om InfoSuites dataintegration her.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores analysepakker? Eller er du i tvivl om, hvilken pakke der passer bedst til dit behov? Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores BI-løsning kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk