Få et fejlfrit og præcist resultatbudget – helt automatisk

Med InfoSuite Budget opdateres dit resultatbudget helt automatisk. Det hænger nemlig naturligt sammen med dine delbudgetter, hvilket sikrer en hurtig og fejlfri proces.

Hent video-demo
Resultatbudget består af forventede indtægter og udgifter

Resultatbudgettet kan være en tidsrøver

Resultatbudgettet – der også går under navnet driftbudget – er et vigtigt element i din forretning. Det giver nemlig et overblik over de forventede indtægter og udgifter. Men processen med at udfærdige resultatbudgettet kan være en tidstung opgave.

Resultatbudgettet er nemlig, som navnet også antyder, resultatet af din virksomheds samlede budgettering. Derfor skal du, hvis du arbejder med budgettering i regneark, manuelt sammenlægge og konsolidere delbudgetternes indtastninger i resultatbudgettet.

Det er dobbeltarbejde. Men det er desværre et nødvendigt dobbeltarbejde, hvis du ikke har et budget-værktøj, der automatiserer processen.

Hent guide til effektiv budget-proces
Arbejd med resultatbudget i InfoSuite Budget

Slip for dobbeltarbejde med InfoSuite Budget

Med InfoSuite Budget indtaster du dine budgetter på det detaljeniveau, du ønsker, og du styrer selv, om du vil indtaste budgetter ud fra dag, uge, måned eller totalt for året.

Smarte integrationer mellem salgs-, løn-, omkostnings- og andre delbudgetter sikrer, at dit resultatbudget altid opdateres automatisk på de rette artskonti. Ligeledes konsolideres de enkelte delbudgetter helt automatisk, straks efter afdelingerne har indtastet deres budgetposter. Du slipper derfor helt for manuelt at sammenlægge dine budgetter til det samlede resultatbudget.

Samtidig har hver enkelt afdeling mulighed for at knytte kommentarer til de enkelte budgetindtastninger. Det giver dig et overskueligt indblik i beregningerne bag det samlede resultatbudget.

Haribo arbejder med resultatbudget i InfoSuite
DHL arbejder med resultatbudget i InfoSuite
Fredericia Furniture bruger InfoSuite Budget til resultatbudgettering
Kyocera udarbejder resultatbudget i InfoSuite

Databaserede budgetforslag giver dig et præcist resultatbudget

InfoSuite Budget hviler på vores ETL-motor, og det gør det nemt at indtaste dine budgetter.

Du får nemlig kvalificerede budgetforslag baseret på historiske data og realiserede tal inden for alt lige fra salgsindtægter til driftsomkostninger. På den måde kan du og dine kolleger hurtigt udfylde budgetter på et faktabaseret grundlag.

Hvis du vil have fuldt udbytte af InfoSuite som et økonomistyringsredskab, kan du implementere InfoSuites analysepakke til finans.

Det vil nemlig give dig et naturligt sammenspil mellem budgetter og regnskaber og optimale muligheder for at styre økonomien mod en bedre bundlinje.

Vil du se, hvad InfoSuite kan?

Så lad mig give dig et indblik i, hvad InfoSuite Budget kan.

Du kan enten booke et online-møde med mig, hvor jeg fortæller lidt om vores produkt ― det plejer at være ret hyggeligt, og det er altid helt uforpligtende. Du kan også downloade en demonstrationsvideo, hvor jeg på 25 minutter tager dig igennem de vigtigste elementer i InfoSuite Budget. 

På den måde kan du finde ud af, hvordan InfoSuite kan hjælpe dig og din virksomhed til bedre budgetter. 

Book møde her