Project Description

Download demo

Prøv InfoSuite Business Intelligence –
dataindsigt, når det er bedst

2 minutter. Så er du i gang med at afprøve InfoSuite

Demoen downloades med klargjorte demodata. Installeringen kræver ingen teknisk opsætning, og du er i gang på 2 minutter. Når du har udfyldt formularen, vil du kort tid efter modtage en mail, hvorfra du kan downloade din demo.

  Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev

  Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

  Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

  InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

  Læs om vores køreklare BI-løsninger

  Vi udviklet en række analysepakker, som serverer de vigtigste analyser og rapporter inden for henholdsvis salg/ordre, indkøb/lager og finans.

  Analysepakkerne er udviklet på vores ETL-motor, som gør det enkelt og hurtigt at komme i gang med business intelligence. Men de sikrer også, at du ikke kommer til at betale for funktioner og analyser, du alligevel ikke får brug for.

  BI-løsning til salg/ordre
  BI-løsning til indkøb/lager
  BI-løsning til finans
  Analysepakkerne er køreklare BI-løsninger