En nemmere vej til et præcist salgsbudget

Et salgsbudget giver dig fuldt overblik over dine forventede indtægter. Med InfoSuite bliver det nemmere at indtaste et detaljeret salgsbudget, der hjælper dig og dit salgsteam i jagten på vækst.

Prøv InfoSuite i dag
Nem indtastning af salgsbudget i InfoSuite

Undgå besværet med at samle dit salgsbudget

Salgsbudgettet giver ikke bare et overblik over virksomhedens forventede indtjeninger. Det fungerer for mange også som et vigtigt styringsredskab i jagten på det næste salg. Det er nemlig her, salgsafdelingen gør sig de første konkrete tanker om, hvilke salgsmuligheder der ligger forude.

Salgsbudgettet er altså vigtigt for dig, der vil optimere virksomhedens salg. Men det er også besværligt at udarbejde.

Normalvis ligger der nemlig et stort arbejde i at indsamle input fra de forskellige sælgere, og samle alle indtastninger i ét samlet budget.

Den udfordring kan du komme til livs med InfoSuite, som gør det nemmere at indtaste og udarbejde et kvalificeret salgsbudget.

Fuld fleksibilitet ved indtastning af budgetter

Med InfoSuite kan du autorisationsstyre de forskellige budgetposter. Det sikrer, at de enkelte medarbejdere kun indtaster i de budgetposter, der rent faktisk vedrører dem. Samtidig kan de via tekstnoter beskrive baggrunden for deres indtastning.

Så snart de enkelte sælgere godkender og gemmer deres eget salgsbudget, lægges det hele automatisk sammen i ét samlet salgsbudget. Den automatiske konsolidering sparer dig for en masse tid. Samtidig slipper du for de mange fejl, som opstår, ved den manuelle sammenlægning af flere budgetregneark.

Netop fordi du let kan decentralisere indtastningen, er InfoSuite Budget en oplagt løsning til dig, der råder over et større team af sælgere, som opdriver deres eget salg og egne kunder.

Indtast dit salgsbudget på valgfrit niveau

Med InfoSuite kan du taste budgettal på ethvert niveau. Når du indtaster på topniveau, fordeles dine tal automatisk på de forskellige sælgere. Og hvis du lader hver sælger indtaste for deres område, summerer InfoSuite automatisk op til en total.

Det er også muligt at indtaste budgetter på produktniveau, kundeniveau eller andet, der giver mening for din forretning ― det er op til dig. Lige meget hvilket niveau, du indtaster på, sørger InfoSuites budgetstier for, at dine indtastede værdier summeres korrekt i det samlede salgsbudget.

Du kan også lave dine egne budgetstier til dit salgsbudget. Det betyder fx, at du selv kan vælge, om det er sælgernes indsats, kundernes ordre eller varernes forventede salg, der skal styre jeres salgsbudgettering.

Haribo arbejder med salgsbudget i InfoSuite
DHL arbejder med salgsbudget i InfoSuite
Fredericia Furniture bruger InfoSuite Budget til salgsbudgettet
Kyocera udarbejder salgsbudget i InfoSuite
InfoSuite automatisering dit salgsbudget

Databaserede budgetforslag giver dig et præcist salgsbudget

InfoSuite Budget hviler på vores ETL-motor, og det gør det nemt at indtaste budgetter, der rent faktisk kan bruges som et strategisk styringsredskab.

Du får nemlig kvalificerede budgetforslag baseret på historiske data og realiserede tal fra både kunder og sælgere. På den måde kan du og dine kolleger hurtigt udfylde salgsbudgetter på et faktabaseret grundlag.

Samtidig vil de integrerede redskaber som eksempelvis regnemaskine, rest-budgettering og fordelingsnøgler gøre det nemmere og hurtigere at indtaste kvalificerede budgetter.