Project Description

Derfor bør du elske dine dashboards!

Okay, hvis du stadig ikke har købt helt ind på idéen med de omtalte dashboards, så er det ved at være på tide. Hos InfoSuite er vi helt tossede med business intelligence analyser, og vi elsker virkelig vores kære dashboards – og det burde alle gøre! “Og hvorfor så det?”, tænker du sikkert. Vi har samlet 7 vanvittigt gode grunde til, at du næsten ikke kan undvære dem lige her.

1. Dine data er samlet ét sted
Den vigtigste grund til at elske dit dashboard er, at du ikke behøver at rode rundt i alle dine CRM systemer og medarbejderes timeregistreringsark – dashboardet har allerede samlet alle dine data på ÉT sted!

2. Dit lynhurtige overblik
Først og fremmest er dashboardet vejen til det lynhurtige indblik i dine data. Her visualiseres dit business intelligence system, og derfor kan du nemt lægge ud med at skabe dagens store overblik! Der er kun samlet lige præcis de tal, du ønsker på dit dashboard.

3. Det er opdateret!
Dashboardet er fantastisk, fordi du selv er herre over, hvor ofte dine resultater skal opdateres! Du kan opdatere det 1, 5 eller 40 gange om dagen, hvis du har lyst. På den måde holder du dig ajourført med de helt rigtige tal.

4. Du har altid adgang
Du kan få adgang til dit dashboard alle steder. Er du på farten, så tjek det på telefonen? Eller åbn det på iPaden lige inden mødet med ledelsen.

5. I kommunikerer ud fra samme udgangspunkt
Når du og dine kollegaer altid har dashboardet lige ved hånden, undgår i miskommunikation. I sikrer jer, at I altid taler ud fra de samme tal og resultater – så bliver den hurtige sparring da ikke lettere.

6. Dashboardet er også din planner
Dit dashboard er dit overblik, men det er også din planner. Når du starter ud med dagens eller ugens overblik, kan du hurtigt allokere dine ressourcer mod præcis de rigtige indsatsområder.

7. Du ved, hvor du finder forklaringen
Det bedste ved dit dashboard er selvfølgelig, at du ved, at dine tal stemmer og ved præcis, hvor de kommer fra. Når du har brug for at få uddybet dit dashboard eller dykke ned i datasættet, så åbner du blot dine bagvedliggende analyser, som du selvfølgelig også finder i dit business intelligence system. På den måde kan du altid granske tallene ekstra, når du har behov for det!

Så helt ærligt, hvad venter du på? Både forretningen og dit daglige arbejde vil nyde rigtig godt af et business intelligence system med skræddersyede dashboards! Vi ved i hvert fald, at vi ikke vil undvære vores.

Er du klar til den første dialog om din
business intelligence-løsning?

Anne Mette Christensen,
Salgsdirektør

2526 5126
amc@infosuite.dk