Med InfoSuite får
du gennemarbejdet & danskudviklet software

Et gennemarbejdet produkt

Det er ikke løgn, når vi siger, at InfoSuites produkter i dag er resultatet af 30 års produktudvikling. Og hvor mange virksomheder i it-branchen kan lige sige det?

Med InfoSuite investerer du derfor i gennemarbejdet, danskudviklet software. Gennem tiden har vi fyldt InfoSuite med funktioner, som vi i samarbejdet med hundredvis af kunder har identificeret som de vigtigste for moderne, datadrevne virksomheder.

Samtidig opdaterer vi løbende InfoSuite med nye teknologier for at sikre dig et tidssvarende produkt og en langsigtet investering. Og hvis du får brug for support, får du hjælp af vores egne dygtige konsulenter, som kender din løsning.

Få fleksibilitet og medindflydelse

InfoSuite er en uafhængig software-løsning, fordi vi selv udvikler vores produkter. Det giver dig nogle helt unikke muligheder i forhold til at tilpasse produktet til dit behov.

Hvis du har særlige ønsker, er det for det meste muligt at implementere det i din løsning. Og hvis du har gode idéer til funktioner og forbedringer, kan du blive en del af vores kundepanel, som flere gange om året mødes til online-workshops med vores udviklingsteam.

På den måde kan du få medindflydelse på både den kort- og langsigtede udvikling af InfoSuites produkter.

Egetæpper bruger InfoSuite Business Intelligence

Brugervenligt budgetsystem med mange facetter

Den danske tæppeproducent Ege Carpets har efterhånden været InfoSuite-kunde i en årrække. Da de i sin stod foran investeringen i nyt software til BI og budgettering for at understøtte arbejdet med Corporate Performance Management, havde de flere krav til produktet:

”Vi var fokuserede på, at it-systemet skulle være brugervenligt og selvfølgelig levere, hvad det lovede. Vi er nødt til at være omkostningsbevidste, når vi indfører et nyt it-system. Men InfoSuite har rådgivet os på en grundig og fornuftig måde, og vi er helt overbeviste om, at vi har investeret i det rigtige system. Vi har fået et værktøj, der kan skabe overblik. Og så er det tilmed lykkedes at få frigivet ressourcer,” John Vestergaard, finansdirektør hos Ege Carpets.

Læs hele casen her.

Er vi din nye leverandør?

Vil du lære os lidt bedre at kende, inden du vælger, hvilken leverandør du skal satse på.

Så lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 

Hvem ved – måske er vi et godt match!


  Ved at sende denne formular accepterer du, at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger, du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over, hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside, www.infosuite.dk.

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

  Vi anvender også de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse. Vi følger op ved at sende dig op til fem e-mails eller tage telefonisk kontakt til dig for at opklare eventuelle spørgsmål i relation til din henvendelse, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis dette findes relevant.

  InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

  Vi garanterer en god start

  Vi har implementeret hundredevis af business intelligence- og budgetteringsløsninger i alle typer af virksomheder fra et hav af forskellige brancher. Og det har rustet os med skudsikre kompetencer inden for projektledelse.

  Derfor opererer vi altid med en udførlig implementeringsplan, hvor vi løbende afstemmer forventningerne til projektet. Planen tager også højde for, hvor i din virksomhed, InfoSuite skal implementeres både organisatorisk og systemteknisk.

  Det sikrer, at vi kommer i mål med projektet i rette tid til aftalte økonomi, så du undgår ubehagelige overraskelser.

  Har du spørgsmål til InfoSuite?

  Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores software-løsninger kan skabe værdi for dig og din virksomhed. Det plejer at være hyggeligt, og det er altid helt uforpligtende.

  Anne Mette Christensen
  2526 5126
  amc@infosuite.dk

  Book møde