Med InfoSuite får du
danskudviklet software

Vores eget udviklingsteam leder udviklingen af InfoSuite fra vores kontor i Herning. Som kunde giver det dig en lang række fordele, at din leverandør af en budget- og rapporteringsløsning selv ejer produktet. Blandt andet kan du få direkte medindflydelse på udviklingen af InfoSuite.

Et gennemarbejdet produkt

Det er ikke løgn, når vi siger, at InfoSuites produkter i dag er resultatet af 30 års produktudvikling. Og hvor mange virksomheder i it-branchen kan lige sige det?

Med InfoSuite investerer du derfor i gennemarbejdet, danskudviklet software. Gennem tiden har vi fyldt InfoSuite med funktioner, som vi i samarbejdet med hundredvis af kunder har identificeret som de vigtigste for moderne, datadrevne virksomheder.

Samtidig opdaterer vi løbende InfoSuite med nye teknologier for at sikre dig et tidssvarende produkt og en langsigtet investering. Og hvis du får brug for support, får du hjælp af vores egne dygtige konsulenter, som kender din løsning.

Få fleksibilitet og medindflydelse

InfoSuite er en uafhængig software-løsning, fordi vi selv udvikler vores produkter. Det giver dig nogle helt unikke muligheder i forhold til at tilpasse produktet til dit behov.

Hvis du har særlige ønsker, er det for det meste muligt at implementere det i din løsning. Og hvis du har gode idéer til funktioner og forbedringer, kan du blive en del af vores kundepanel, som flere gange om året mødes til online-workshops med vores udviklingsteam.

På den måde kan du få medindflydelse på både den kort- og langsigtede udvikling af InfoSuites produkter.

Egetæpper bruger InfoSuite Business Intelligence

Brugervenligt budgetsystem med mange facetter

Den danske tæppeproducent Ege Carpets har efterhånden været InfoSuite-kunde i en årrække. Da de i sin stod foran investeringen i nyt software til BI og budgettering for at understøtte arbejdet med Corporate Performance Management, havde de flere krav til produktet:

”Vi var fokuserede på, at it-systemet skulle være brugervenligt og selvfølgelig levere, hvad det lovede. Vi er nødt til at være omkostningsbevidste, når vi indfører et nyt it-system. Men InfoSuite har rådgivet os på en grundig og fornuftig måde, og vi er helt overbeviste om, at vi har investeret i det rigtige system. Vi har fået et værktøj, der kan skabe overblik. Og så er det tilmed lykkedes at få frigivet ressourcer,” John Vestergaard, finansdirektør hos Ege Carpets.

Læs hele casen her.

Vi garanterer en god start

Vi har implementeret hundredevis af business intelligence- og budgetteringsløsninger i alle typer af virksomheder fra et hav af forskellige brancher. Og det har rustet os med skudsikre kompetencer inden for projektledelse.

Derfor opererer vi altid med en udførlig implementeringsplan, hvor vi løbende afstemmer forventningerne til projektet. Planen tager også højde for, hvor i din virksomhed, InfoSuite skal implementeres både organisatorisk og systemteknisk.

Det sikrer, at vi kommer i mål med projektet i rette tid til aftalte økonomi, så du undgår ubehagelige overraskelser.