Project Description

Hent guiden:
4 simple teknikker til salgsforecasting

Salgsforecasts er et stærkt planlægningsredskab, som er med til at skabe en naturlig synergi mellem din virksomheds drift og økonomi.

Men dine forecasts har ingen værdi, hvis de blot er baseret på en finger i vejret eller sælgernes optimistiske mavefornemmelser.

Derfor har vi lavet denne guide med fire simple salgsforecast-teknikker til dig, der som økonomiansvarlig i en mindre eller mellemstor virksomhed ønsker at udvide den traditionelle budgettering med mere dynamiske planlægningsmetoder.    Ved at sende denne formular accepterer du, at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger, du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over, hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside, www.infosuite.dk.

    Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

    Vi anvender også de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse. Vi følger op ved at sende dig op til fem e-mails eller tage telefonisk kontakt til dig for at opklare eventuelle spørgsmål i relation til din henvendelse, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis dette findes relevant.

    InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

    Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.