InfoSuite Case Story

InfoSuite leverer
forretningsindsigt på tværs
af koncernen

Totalleverandøren af værktøjs-løsninger, Kyocera Unimerco, bruger blandt andet InfoSuite til at analysere data fra deres Aspect4-database og distribuere ledelsesinformation på tværs af den store koncern.

Kyocera Unimerco har været kunde hos InfoSuite i over 20 år og har i dag knap 250 brugere af InfoSuite BI. Mange af brugerne arbejder på ledelsesniveau.

“Kyocera Unimerco er en koncern med adskillige selskaber, så en stor del af brugerne af InfoSuite opererer på ledelsesniveau. Vi har 16 selskaber og rigtig mange filialer, og på alle områder har ledelsen brug for forretningsindsigt”, forklarer Esge Jensen.

Ifølge Esge Jensen spiller InfoSuite en vigtig rolle i forhold til gennemsigtighed og konsolidering af data i virksomheden:

“Vi har en politik om, at koncernen skal være meget transparent i forhold til information, og InfoSuite er en stor del af at sikre, at vi får den transparens vi ønsker”.

Om Kyocera Unimerco

Kyocera Unimerco er totalleverandør af skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Virksomheden blev etableret i 1964 under navnet Unimerco.

I 2011 blev Unimerco et datterselskab i den globale Kyocera-koncern, som har ca. 70.000 medarbejdere, heraf ca. 3.800 i værktøjsdivisionen. Fra 2013 blev Kyocera Unimerco europæisk hovedkontor for hele Kyoceras værktøjsdivision.

Kyocera Unimerco har hovedsæde i Sunds og beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere i Europa og USA.

Kyocera Unimerco bruger InfoSuites BI-værktøj

BI-konsulenter med stor forretningsforståelse

Hos Kyocera Unimerco vægter man det langvarrige samarbejde med InfoSuite, da det blandt andet betyder at InfoSuites konsulenter har opnået et godt indblik i forretningen.

“Samarbejdet med InfoSuite har været meget stabilt, og vi har samarbejdet med de samme konsulenter i mange år efterhånden. Det betyder blandt andet også at InfoSuite konsulenter har en god forståelse for vores forretning, hvilket helt klart giver nogle fordele, når de løser opgaver for os”.

Samarbejdet mellem Kyocera Unimerco og InfoSuite forstærkes yderligere af, at en stor del af konsulent-opgaverne løses ude hos virksomheden. Om dette siger Esge Jensen:

“Vi har med jævne mellemrum besøg af en af InfoSuites konsulenter, Flemming Rasmussen, som laver nogle opgaver for os. Det betyder meget, at han er fysisk til stede her og er synlig for medarbejderne i organisationen – det giver en god dynamik, og man får ofte gang i noget værdifuld sparring”.

Mød flere InfoSuite-kunder

Amgros arbejder med budgettering i InfoSuite

Er InfoSuites BI-værktøj også noget for dig?

Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores BI-løsning kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk