Hvad koster InfoSuite?

Her får du et indblik i, hvordan vi sammensætter prisen for din måske kommende budgetløsning.

Beregn min pris for InfoSuite

Dit setup og behov afgør din pris

Vi kan lige så godt afsløre det med det samme. Vi kan ikke bare lige give dig et klart svar på, hvad InfoSuite koster, før vi kender dit setup og dine behov. Der er nemlig flere variabler, der har betydning for, hvad InfoSuites budgetværktøj kommer til koste, herunder:

  • hvor mange brugerprofiler, du har brug for.
  • om du kan benytte vores standardiserede budgetmodeller eller skal have udviklet dine egne.
  • om du er på udkig efter en simpel løsning til salsbudgettering, eller om du står foran implementeringen af en kompleks planning-løsning.

Skræddersy din løsning med InfoSuites licenser

InfoSuite er i teorien en samlet budgetløsning, hvor du kan lægge alverdens budgetter, lave forecasting, analysere forretningen og foretage konsolidering af dine regnskaber. Men du har formentlig ikke brug for alle InfoSuites løsninger.

Derfor sammensætter du din InfoSuite-løsning med udgangspunkt i vores licenser, der giver adgang til de forskellige funktioner og analyser. Til din budgetløsning kan du fx tilvælge licenser til BI-analysepakker, konsolideringmodulet, likviditetsstyringsmodulet og rapportdistributionsfunktioner.

På den måde skalerer licenserne din løsning, så du ikke skal forholde dig til funktioner, du alligevel ikke bruger. Samtidig gør det investeringen mindre, fordi du kun betaler for de dele af produktet, du har behov for.

Prisen for InfoSuite udgøres af:

Konsulentydelser afgøre pris for BI

Konsulentydelser

En succesfuld opstart med enhver software-løsning kræver en grundig implementeringsproces. Og i den proces vil du typisk få brug for en række konsulentydelser til uddannelse, opsætning og opfølgning. Derfor vil en del af prisen for at få en InfoSuite-løsning bestå af konsulenttimer.

Prisen for konsulentassistance varierer alt efter dit antal af datakilder, budgetmodeller, analyser og gode råd til databaseret ledelse.

Få BI Pris på Abonnement

Abonnement

InfoSuite er abonnement-baseret. Det betyder, at du månedligt betaler for de licenser, du har installeret på dit system. Du kan fx få licens til nye analysemoduler, forskellige brugerlicenser, rapportdistribution mm. Samtidig er kundesupport og vedligeholdelse altid inkluderet som InfoSuite-kunde.

På den måde betaler du kun for de dele af InfoSuite, du rent faktisk har brug for. Samtidig holder du investeringen nede på et lavere niveau.

Lad os estimere din pris

Kunne du tænke dig mere præcist bud på, hvad en InfoSuite-løsning vil koste for din virksomhed?

Udfyld formularen herunder. Så udregner vi en estimeret pris, og sender den til dig.

Beregn min pris for InfoSuite
Pris BI: Systemkrav kan have indflydelse

Systemkrav til InfoSuite  

For at du kan få det fulde ud af InfoSuite, er det en forudsætning, at din virksomhed råder over en moderne IT-infrastruktur og kraftige, skalerbare servere.

De fleste virksomheder lever heldigvis allerede op til vores standardanbefalinger til blandt andet infrastruktur og dataadgang. De afhænger blandt andet af mængden af daglige transaktioner samt antallet af brugere på løsningen. Ofte er den eksisterende infrastruktur og serveropsætning tilstrækkelig, hvorfor du i de fleste tilfælde ikke skal medregne ekstraomkostninger til systeminvesteringer.

Har du spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til, hvordan vi prissætter vores produkter? Eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan InfoSuite kan hjælpe dig og din virksomhed med nemmere budgettering og datadrevet planlægning?

Så tøv endeligt ikke med at give mig et kald.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk