Hvad er prisen for BI fra InfoSuite? Og hvad koster InfoSuite Budget?

Vil du vide, hvad InfoSuite koster? Så er du havnet det rigtige sted. Her giver vi nemlig et indblik i, hvordan vi sammensætter prisen for din business intelligence- eller budgetløsning. 

Dit setup og behov afgør din pris for BI

Vi kan lige så godt afsløre det med det samme. Vi kan ikke bare lige give dig et klart svar på, hvad InfoSuite koster, før vi kender dit nuværende setup, hvordan din forretning er skruet sammen, hvilke systemer I bruger og hvilken løsning, du har brug for. Der er nemlig mange variabler, der afgør, hvad et BI- eller budgetværktøj koster for dig.

Det er eksempelvis billigere at vælge en af vores standardiserede analysepakker til InfoSuite BI, end det er at få opbygget en BI-løsning fra bunden. Det er det, fordi vi med vores analysepakker på forhånd har udviklet ETL-motoren og opsat analyserne.

Derudover kan valg af brugerlicenser og ekstrafunktioner også have en betydning for din endelige pris. Og det er ofte disse parametre, som får prisen for en BI-løsning til at variere fra virksomhed til virksomhed.

Licenser skræddersyer din løsning

Når vi sammensætter en InfoSuite-løsning, gør vi det med udgangspunkt i licenser, som giver dig adgang til de forskellige funktioner og analyser. På den måde kan vi tilpasse InfoSuite, så det passer til behovet i din virksomhed.

Først og fremmest skal du have licens til et af vores to værktøjer – InfoSuite Budget eller InfoSuite Business Intelligence. Hvis du skal have en BI-løsning, kan du vælge licenser til en eller flere af vores analysepakker. Du kan også tilvælge funktioner såsom rapportdistribution og mobil-app, og vælge hvilke brugerlicenser I skal have til InfoSuite.

På den måde forenkler licenserne din løsning, fordi du ikke skal forholde dig til funktioner, du alligevel ikke bruger. Samtidig gør det investeringen mindre, fordi du kun betaler for de dele af produktet, du har behov for.

Prisen for InfoSuite udgøres af:

Konsulentydelser afgøre pris for BI

Konsulentydelser

En succesfuld opstart med enhver software-løsning kræver en grundig implementeringsproces. Og i den proces vil du typisk få brug for en række konsulentydelser til uddannelse, opsætning og opfølgning. Derfor vil en del af prisen for at få en InfoSuite-løsning bestå af konsulenttimer.

Prisen for konsulentassistance varierer alt efter antallet af datakilder, forretningsområder, specifikke analyser og gode råd til databaseret ledelse, du har brug for.

Få BI Pris på Abonnement

Abonnement

InfoSuite er abonnement-baseret. Det betyder, at du månedligt betaler for de licenser, du har installeret på dit system. Du kan fx få licens til nye analysemoduler, forskellige brugerlicenser, rapportdistribution mm. Samtidig er kundesupport og vedligeholdelse altid inkluderet som InfoSuite-kunde.

På den måde betaler du kun for de dele af InfoSuite, du rent faktisk har brug for. Samtidig holder du investeringen nede på et lavere niveau.

Lad os estimere din pris

Lyder InfoSuite som noget, der kan hjælpe dig og din forretning? Og kunne du godt tænke dig et endnu mere præcist bud på, hvad en InfoSuite-løsning vil koste for din virksomhed?

Udfyld formularen herunder. Så udregner vi en estimeret pris, og sender den til dig.

Beregn min pris for InfoSuite BI?
Beregn min pris for InfoSuite Budget
Pris BI: Systemkrav kan have indflydelse

Systemkrav til InfoSuite  

For at du kan få det fulde ud af InfoSuite, er det en forudsætning, at din virksomhed råder over en moderne IT-infrastruktur og kraftige og skalerbare servere.

De fleste virksomheder lever heldigvis allerede op til de standardanbefalinger, vi har, til blandt andet infrastruktur og dataadgang. De afhænger blandt andet af mængden af daglige transaktioner samt antallet af brugere på løsningen. Ofte er den eksisterende infrastruktur og serveropsætning tilstrækkelig, hvorfor du i de fleste tilfælde ikke skal medregne ekstraomkostninger til systeminvesteringer.

Har du spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til, hvordan vi prissætter vores produkter? Eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan InfoSuite kan hjælpe dig og din virksomhed med at træffe bedre beslutninger? Så tøv endeligt ikke med at give mig et kald.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk