Hvad koster InfoSuite?

Her kan du blive klogere på, hvordan vi sammensætter en pris for InfoSuite. Hvis du vil have et mere præcist bud på, hvad InfoSuite vil koste for jer, kan du få et prisestimat via knappen herunder.

Beregn min pris for InfoSuite

Prisen for InfoSuite udgøres af

Få BI Pris på Abonnement

Abonnementsaftale

InfoSuite er abonnement-baseret. Det betyder, at du månedligt betaler for de licenser, du har installeret på dit system. Du kan fx få licens til nye analysemoduler, forskellige brugerlicenser, rapportdistribution mm. Samtidig er kundesupport og vedligeholdelse altid inkluderet som en del af abonnementsaftalen.

På den måde betaler du kun for de dele af InfoSuite, du rent faktisk har brug for. Samtidig holder du investeringen nede på et lavere niveau.

Konsulentydelser afgøre pris for BI

Konsulentydelser ifm. implementering

En succesfuld opstart med enhver software-løsning kræver en grundig implementeringsproces. Og i den proces vil du typisk få brug for en række konsulentydelser til uddannelse, opsætning og opfølgning. Derfor vil en del af prisen for at få en InfoSuite-løsning bestå af konsulenttimer.

Prisen for konsulentassistance varierer alt efter antallet af selskaber, datakilder, budgetmodeller eller analyser, som InfoSuite skal bearbejde.

Sammensæt din løsning med moduler

InfoSuite er et skalérbart budgetværktøj. Det betyder blandt andet, at du kan til- og fravælge forskellige moduler, så din endelige løsning imødekommer dit behov.

Derfor afhænger din abonnementspris også af, hvilke moduler du køber licens til.

Du kan fx købe licens til vores templates med køreklare analyser, rapporter og dashboards og moduler til likviditetsstyring eller finansiel konsolidering.

Hvad koster InfoSuite i forhold til
andre budgetløsninger?

InfoSuite er et dedikeret budgetværktøj, som prismæssigt ligger lunt mellem de lidt billigere add-on-løsninger til regneark og de mere avancerede software-løsninger.

Add-on til regneark

En regnearksbaseret budgetløsning er et simpelt add-on til dine regneark, og vil af den grund ofte ha’ en lavere licenspris end InfoSuite.

De kan typisk ikke håndtere de samme data flows og datamængder som InfoSuite. Samtidig er der begrænsede muligheder for analyse, rapportering og udvidet finansiel planlægning.

En regnearksbaseret budgetløsning er derfor særligt egent til mindre virksomheder, der vil automatisere simple data flows i deres budgetregneark.

Dedikeret og skalérbart budgetværktøj

Vi definerer InfoSuite som et dedikeret budgetværktøj, som via moduler kan skaleres og fungere som en samlet løsning til finansiel planlægning og analyse.

Det placerer InfoSuite i en prismæssig mellemklasse.
Du får mere motorkraft end ved et add-on til regneark. Og du får en bedre pris end ved implementering af CPM-software, hvor der er to munde at mætte.

Derfor egner InfoSuite sig til store- og mellemstore virksomheder med mere detaljerede budgetprocesser og ambitioner om at udvide budgetteringen.

Avanceret CPM-software

Budgettering er vigtig for Corporate Performance Management. Derfor vil du også støde på de helt store CPM-løsninger i din jagt på en budgetløsning.

De kan meget af det, et skalérbart værktøj som InfoSuite kan, har funktionalitet til både AI og ML og er bygget til at håndtere datamængder fra de helt store koncerner. Dette afspejles af en betydelig licenspris.

Og fordi softwaren typisk leveres via et konsulenthus, skal der også medtages betydelige omkostninger til både implementering og rådgivning.

Har du spørgsmål?

Har du opfølgende spørgsmål til, hvordan vi prissætter vores produkter? Så tøv endeligt ikke med at give mig et kald.

Du er også velkommen til at booke en uforpligtende onlinepræsentation, hvor vi kan finde ud af, om InfoSuite er den rette løsning for jer.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk

Book præsentation