Mød InfoSuites ledelse

Sådan begyndte det hele

To af de nuværende direktører, Poul og Jens Peder, var begge med til officielt at stifte Excel Data tilbage i 1989 sammen med Hans Peder Pedersen og Alfred Lage.

Alle fire arbejdede inden da hos EDB Gruppen, hvor de opbyggede en solid erfaring med salg, udvikling og implementering af it-løsninger.

Ud fra et ønske om at drive en værdibaseret virksomhed og levere stærke it-løsninger specifikt til IBM’s AS/400-servere, valgte de fire herrer at etablere eget firma. Med base i Alfreds kælder begyndte således historien om Excel Data.

Virksomheden voksede hurtigt ud af Alfreds kælder og har siden da også skiftet navn til InfoSuite. InfoSuite leverer i dag business intelligence og budgetterings-løsninger til en bred vifte af forskellige systemer. Men visionen er stadig den samme som for 28 år siden; at levere effektive løsninger ud fra en holistisk tilgang til at samle, strukturere, bearbejde og præsentere data.

Som en del af en vækstbaseret salgsstrategi blev Anne Mette Christensen i 2016 udnævnt til salgsdirektør og senere til kommerciel direktør.

Poul Viller

Poul Viller
Administrerende direktør

Jeg bliver inspireret af at møde kunder og lære om deres virksomhed, hvad der arbejdes med, hvilke udfordringer og muligheder der er, samt hvordan vi kan være med til at understøtte og løfte dem videre. Den rolle kræver, at vi gør vores ypperste for at gøre måske lige den forskel, der kan være afgørende.

pv@infosuite.com

Jens Peder Pedersen

Jens Peder Pedersen
Udviklingsdirektør

It-branchen kendetegnes jo ved, at den altid er i udvikling – tendenserne i markedet skifter hele tiden, samtidig med at behovene hos vores kunder udvides. Det kræver, at vi som virksomhed holder os i konstant bevægelse og hele tiden udvikler vores produkt, hvilket, jeg synes, er rigtig fedt.”

jpp@infosuite.com

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
Kommerciel direktør

”Jeg synes det er rigtigt spændende at arbejde med udviklingen af vores salgs- og partnerkanaler til fordel for både nye og eksisterende kunder. Vi har et stærkt hold, brancherettede løsninger og et konkurrencedygtigt produkt, så vi er godt klædt på til at leve op til den ambitiøse vækststrategi, vi har lagt for os selv.”

amc@infosuite.com