Hvorfor vælge InfoSuite som budgetløsning?

Med InfoSuite får du et dedikeret budgetværktøj, der hjælper dig og din økonomiafdeling med at excellere der, hvor I leverer mest værdi til forretningen. Desuden vælger du dansk software anvendt af +100 danske virksomheder og udviklet med afsæt i +30 års erfaring.

Hvad er fordelene
med en budgetløsning fra InfoSuite?

Du kan få en samlet løsning til finansiel planlægning og analyse

InfoSuite er et dedikeret budgetværktøj, som optimerer budgetprocessen fra ende til anden. Men finansiel planlægning i dag er meget mere end indtastning af det kommende års mål og forventninger.

Derfor kan du udvide din InfoSuite-løsning med et eller flere af vores moduler, som vil sikre dig en helstøbt løsning til finansiel analyse og planlægning.

Du kan fx få analyser og automatisk rapportering fra vores velrenommerede BI-løsning med i pakken eller tilkøbe konsolideringsmodulet, så du med fuldt overblik kan budgettere og analysere for hele koncernen.

Læs mere om InfoSuites moduler her.

Du får en nemmere og hurtigere budgettering

InfoSuite automatiserer din budgettering og rapportering, forenkler budgetprocessen og gør det nemt for enhver at indtaste budgetter. Du sparer tid på budgetprocessen og kan nemt og sikkert decentralisere indtastningsopgaverne hos de budgetansvarlige.

Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til anvendelse.

På den måde slipper I for de komplekse og fejlbehæftede regneark, der fylder arbejdsdagen med manuelle opgaver ifm. håndtering, opdatering og indtastning af budgetter.

Læs mere om nemmere budgettering her.

Du kan gøre forandring til din forretningsfordel

Der er mange måder at tale om udvidelsen af traditionel budgettering på. Hos InfoSuite kalder vi det datadrevet planlægning, fordi InfoSuite hjælper dig med at analysere data i hele planlægningsprocessen, så du kan optimere driften og iværksætte aktiviteter på et faktuelt grundlag.

Med datadrevet planlægning skifter I fokus fra den årlige budgettering til en løbende og dynamisk planlægning. Det gør forretningen mere agil, fordi I baserer drift og aktiviteter på reel og aktuel viden om marked og virksomhed. I lægger nemt rullende budgetter med udgangspunkt i friske data. I får viden om fremtiden gennem forecasting. Og I tilpasser løbende produktion, planer og indsatser på baggrund af data i realtid.

Læs mere om datadrevet planlægning her.

Find ud af, om InfoSuite er den rigtige løsning for jer

Overvejer du at investere i en budgetteringsløsning? Men er du i tvivl om, hvad der er den rette for dig?

Vi tilbyder flere muligheder, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Download og prøv en demo
Book en personlig præsentation
Test dit behov på 2 minutter

Hvorfor samarbejde med InfoSuite?

Vi leverer danskudviklet software

Det er ikke løgn, når vi siger, at InfoSuites produkter i dag er resultatet af +30 års produktudvikling. Og hvor mange virksomheder i it-branchen kan lige sige det?

Med InfoSuite investerer du derfor i gennemarbejdet, danskudviklet software. Gennem tiden har vi fyldt InfoSuite med funktioner, som vi i samarbejdet med hundredvis af kunder har identificeret som de vigtigste for moderne, datadrevne virksomheder.

Fordi InfoSuite er en uafhængig software-løsning, som vi udelukkende selv udvikler, får du helt unikke muligheder i forhold til at få medindflydelse på både den kort- og langsigtede udvikling af InfoSuite.

Læs mere om produktudvikling her.

Vi yder kompetent rådgivning

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budgetløsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede budgetmodeller, og rådgiver topledere i at optimere processer og forbedre bundlinjen med udgangspunkt i data.

Det vil også være vores danske hold af konsulenter, der hjælper dig med supportsager.

Læs mere om InfoSuites rådgivning her.