Hvorfor InfoSuite?

Det er hverken enkelt eller omkostningsfrit at investere i et databaseret software-værktøj; der er mange løsninger, et hav af konsulenter og en række forskellige set-ups, der kan hjælpe dig med at få mere værdi ud af dine data.

Så hvorfor skal du vælge lige netop InfoSuite? For os er svaret klart!

Vi udvikler selv vores produkter. Vi rådgiver selv vores kunder i at få det optimale ud af dem. Og vi har gjort det i mere end 30 år.

Det giver dig som kunde en lang række fordele og løsninger, du ikke finder andre steder på markedet.

Du får gennemarbejdede produkter

Det er ikke løgn, når vi siger, at InfoSuites produkter i dag er resultatet af 30 års produktudvikling. Og hvor mange virksomheder i it-branchen kan lige sige det?

Med InfoSuite investerer du derfor i gennemarbejdet, danskudviklet software. Gennem tiden har vi fyldt BI-motoren med funktioner, som vi i samarbejdet med hundredvis af kunder har identificeret som de vigtigste for moderne virksomheder.

Samtidig opdaterer vi løbende InfoSuite med de nyeste teknologier for at sikre dig et tidssvarende produkt og en langsigtet investering. Og hvis du får brug for support, får du hjælp af vores egne dygtige konsulenter, som kender din løsning.

Du får fleksibilitet og medindflydelse

InfoSuite er en uafhængig software-løsning, fordi vi selv udvikler vores produkter. Det giver dig nogle helt unikke muligheder i forhold til at tilpasse produktet til dit behov.

Hvis du har særlige ønsker, er det for det meste muligt at implementere det i din løsning. Og hvis du har gode idéer til funktioner og forbedringer, kan du blive en del af vores kundepanel, som flere gange om året mødes til online-workshops med vores udviklingsdirektør.

På den måde kan du få medindflydelse på både den kort- og langsigtede udvikling af InfoSuites produkter.

Og der medfølger knivskarpe kompetencer

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din BI-løsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede analyser, og rådgiver topledere i at bruge data til at optimere processer og forbedre bundlinjen.

Godt samarbejde
gennem mere end 25 år

Molslinjen har været kunde hos InfoSuite i mere end 25 år. Gennem årene har samarbejdet udviklet sig betragteligt, og vi assisterer i dag Molslinjen med både BI, budgettering og udvikling af andre it-løsninger.

“Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Opgaverne bliver løst meget professionelt. Det skaber en tryghed, at vi næsten har været tilknyttet de samme konsulenter fra start, og det danner grundlag for en god forståelse for Molslinjens forretningsområder.”

Læs hele casen her.

Er vi din nye leverandør?

Vil du lære os lidt bedre at kende, inden du vælger, hvilken leverandør du skal satse på.

Så lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 

Hvem ved – måske er vi et godt match!


  Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

  Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

  InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

  Vi garanterer en god start

  Vi har implementeret hundredevis af business intelligence- og budgetteringsløsninger i alle typer af virksomheder fra et hav af forskellige brancher. Og det har rustet os med skudsikre kompetencer inden for projektledelse.

  Derfor opererer vi altid med en udførlig implementeringsplan, hvor vi løbende afstemmer forventningerne til projektet. Planen tager også højde for, hvor i din virksomhed, InfoSuite skal implementeres både organisatorisk og systemteknisk.

  Det sikrer, at vi kommer i mål med projektet i rette tid til aftalte økonomi, så du undgår ubehagelige overraskelser.

  En varm anbefaling fra varmeværket

  Energi Viborg har som vision at sikre deres kunder en sikker og stabil forsyning i alle årets timer til lavest mulige pris. Og det hjælper vi dem med at opnå. Forsyningsvirksomheden bruger nemlig InfoSuite Business Intelligence til at optimere produktionen af varme og sikre driften af gadelys og trafiksignaler i Viborg Kommune.

  “Vi oplever InfoSuite som en samarbejdspartner, der lytter og er i stand til at sætte sig ind i kundens behov. En god sparringspartner i en proces, hvor vi ikke kender endemålet, men har en vision om at udvikle relevante og brugbare nøgletal til tiden.”

  Læs hele casen her.

  Har du brug for flere gode argumenter?

  Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores software-løsninger kan skabe værdi for dig og din virksomhed. Det plejer at være hyggeligt, og det er altid helt uforpligtende.

  Anne Mette Christensen
  2526 5126
  amc@infosuite.dk

  Book møde