Thise Mejeri a.m.b.a.

Thise Mejeri

”Vi har i InfoSuite et stærkt værktøj, som gør det nemt for os at finde de tal, vi har brug for på kryds og tværs. Vi slipper for at arbejde med manuelle udtræk, da det hele kører automatisk. Vi sparers således tid samtidig med, at vi får de rapporter, vi har brug for, som gør os i stand til at reagere hurtigt”.

Brian Sloth Fohlmann, Business Controller

Om Thise Mejeri a.m.b.a.

Thise Mejeri blev etableret i 1988 og er i dag Danmarks næststørste mejeri. Thise Mejeri leverer 70% af produktionen til det danske marked, og de sidste 30% eksporteres til Tyskland, Sverige, Benelux og USA.

Virksomhedens produkter omfatter et bedt udvalg af økologiske mejeriprodukter her i blandt konsummælk, ost og smør.

Læs mere om Thise Mejeri

Thise Mejeri har været kunde hos InfoSuite igennem flere år, og anvender blandt andet InfoSuite BI til salgsopfølgning, produktionsoptimering og datakontrol.

Effektiv salgsrapportering

Thise Mejeri anvender blandt andet InfoSuite til salgsopfølgning via rapporter, der giver et indblik i de enkelte kundegrupper.

Vi følger blandt andet op på, om omsætningen og DB udvikler sig som forventet. På baggrund af indsigten vurderer vi så hvorvidt, der skal foretages korrigerende handlinger. Vi anvender også InfoSuite til at generere og udsende rapporter direkte til vores kunder”, udtaler Brian Sloth Fohlmann, som er Business Controller hos Thise Mejeri.

Da der arbejdes med mange forskellige tal, niveauer og grupper, er det derfor vigtigt, at der hurtigt kan dannes et overblik.

Vi har mange forskellige inddelinger af vores tal, såsom kundegrupper, produktgrupper, varekategorier og lignende. Med InfoSuite kan vi hurtigt få det nødvendige overblik på tværs af disse opdelinger, uanset hvad det er, vi ønsker at se nærmere på”.

Styr på stamdata og forudsætninger

I økonomiafdelingen bruges InfoSuite meget i forhold til at tjekke stamdata, og det er en stor hjælp, at der kan træffes hurtige beslutninger.

Vi følger eksempelvis op på, om kostpriserne stemmer, så vi arbejder ud fra de rette forudsætninger og beregninger, hvilket er utroligt vigtigt. Overblikket vi får igennem InfoSuite gør også, at vi kan reagere meget hurtigt, når vi opdager uoverensstemmelser”, forklarer Brian Sloth Fohlmann.

I takt med at brugen af InfoSuite udbredes i organisationen, vil det således i højere grad også komme til at fungere som et fælles grundlag for indblik i deres data.

”Vi har i InfoSuite et stærkt værktøj, som gør det nemt for os at finde de tal, vi har brug for på kryds og tværs. Vi slipper for at arbejde med manuelle udtræk, da det hele kører automatisk. Vi sparers således tid samtidig med, at vi får de rapporter, vi har brug for, som gør os i stand til at reagere hurtigt”.

Opfølgning på produktionen

InfoSuite anvendes også i forbindelse med produktionsopfølgning. Som fødevareproducent har Thise Mejeri brug for at kunne følge op på blandt andet råvarene.

”De tendenser vi ser i dataene er en vigtig del af produktionsplanlægningen. Vi bruger ligeledes InfoSuite som et opslagsværktøj til at følge op på råvarer og komponenter – eksempelvis for at vurdere hvor meget mælk vi har brugt for at producere en given vare”, fortæller Brian Sloth Fohlmann.

”Man kan utroligt meget i InfoSuite, der er virkelig mange muligheder for at få sat det op, lige som man ønsker det”.

Du kan læse mere om produktionsoptimering til fødevarevirksomheder her.

Et centralt værktøj

Ifølge Brian Sloth Fohlmann er InfoSuite i dag et centralt værktøj hos mælkeproducenten, hvilket han forventer vil blive styrke yderligere i fremtiden.

Som fødevareproducent er det enormt vigtigt at vi har adgang til en lang række opdaterede og korrekte data, og der spiller InfoSuite en vigtig rolle. I takt med at brugen af InfoSuite udbredes i organisationen vil det således i højere grad også komme til at fungere som et fælles grundlag for indblik i vores data.

Hos Thise Mejeri har de været yderst tilfredse med samarbejdet med InfoSuite og føler deres ønsker er blevet løst på bedste måde.

”Som superbruger af InfoSuite her hos Thise, har jeg haft meget samarbejde med InfoSuites konsulenter, og det har fungeret rigtig godt”.

”Mange af de ønsker vi har haft til at videreudvikle vores løsning, er sket i tæt samarbejde med InfoSuites konsulenter. Jeg oplever, at de ønsker, vi diskuterer med konsulenterne, også fungerer som inspiration til den fremtidig udvikling af produktet. Det er dejligt, at samarbejdet på den måde medfører gensidige fordele”.

Se flere Cases

Vil du vide mere

Anne Mette Christensen

Anne Mette Søndergaard Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn