InfoSuite Update:

Bliv ajour med din virksomheds finanser

ENKEL, AUTOMATISK OG OPTIMERET FINANSRAPPORTERING

Med InfoSuite Update får du fem finansrapporter, der dagligt giver dig det komplette overblik over din virksomheds finansstatus og hjælper dig med at skabe troværdighed i banken.

Se webinar
Book møde

Tiden kalder på finansielt overblik

Sjældent har det været mere afgørende for virksomheder i alle størrelser at have et godt overblik over og nøjagtige indsigter i den finansielle status. En væsentlig bekymring for mange lige nu er nemlig, om der er penge nok til at komme stærkt gennem denne krævende tid.

Det kræver først og fremmest et godt overblik over virksomhedens aktuelle performance at frigøre vigtig likviditet. Men den gode relation til banken er også afgørende for at få adgang til potentielt nødvendige kreditter.

For de flest – særligt dem uden en stor & velsmurt økonomiafdeling – er det dog både besværligt og tidskrævende at skaffe den valide data, som kan danne grundlag for vigtige beslutninger og bevise virksomhedens kreditværdighed for finansielle interessenter.

Update serverer din finansielle status

Derfor lancerer vi en BI-løsning med fem standardanalyser til finansrapportering. Løsningen giver dig det komplette overblik over din virksomheds finansielle status og hjælper dig med at skabe troværdighed i banken.

Du får dagsaktuelle analyser, der giver dig et præcist indblik i din økonomi, indtjening, dit nuværende salg og dine tilgodehavender hos kunder. Rapporterne opdateres helt automatisk efter bogføring, så du som virksomhedsleder er klædt på til at reagere resolut i en omskiftelig virkelighed.

Ingen ventetid hos revisoren, ingen efterbehandling af data i Excel og ingen problemer med at opdatere saldobalance og debitoroversigt. Kun dagsaktuelle rapporter med valide data, du kan vedhæfte i en mail, så snart din bankrådgiver efterspørger det.

InfoSuite Update er for dig:

Om InfoSuite Update-pakken

  • Prisen starter ved kun 4.500 pr. måned – intet opstartsgebyr.
  • Pakken inkluderer licensret (til 2 brugere fra start), gratis hotline/support, vedligehold med nye versioner af InfoSuite samt installation og implementering af de fem foruddefinerede analyser.
  • Dine første rapporter er klar inden for ti arbejdsdage efter installation.
  • Du skal have eller erhverve dig en server, vi kan installere på.

Vil du høre mere?

Ring til mig på 2526 5105 eller udfyld kontaktformularen herunder – så tager vi en snak om, hvordan InfoSuite Update kan løfte din virksomhed.

Erik Nørskov
Senior management konsulent
en@infosuite.dk

Ring mig op