Butiksoptimering med InfoSuite Business Intelligence

Få et uvurderligt indblik i din forretning med InfoSuite til detailbranchen – en komplet løsning med en bred vifte af retail-analyser, dashboards og KPI’er.

Hent demo

Få unikt indblik i rentabilitet & butiksperformance

Har du det fulde overblik over rentabiliteten på dine produkter, den daglige drift og de enkelte butikkers performance? Eller sætter du mere din lid til mavefornemmelser?

InfoSuites brancheløsning til retail giver dig det fulde overblik over de vigtigste parametre inden for detailhandlen. Det giver dig det bedst mulige grundlag for at træffe de rette beslutninger for dine dine medarbejdere, dit kundegrundlag og din forretning.

Vi er gået fra at tro til at vide

”Den største værdi for Kop og Kande i Infosuite er, at vi er gået fra, hvad vi tror, til hvad vi ved. Vi har fået et analyseværktøj, som gør, at vi hurtigt og utrolig let kan få et overblik. Og det gør det langt lettere for os at agere overfor vores samarbejdspartnere, men også overfor vores butikker, når vi skal evaluere vores aktiviteter”, forklarer Kop & Kandes administrerende direktør, Peter Rønn

”Så på den måde er BI et fantastisk værktøj. Vi er gået fra følelser og tro til fakta, og vi er blevet meget mere effektive i vores måde at arbejde på. Og den effektivitet går direkte på bundlinjen. Det er meget vigtige beslutninger, vi sidder og træffer på baggrund af dette system”.

Læs hele casen her.

Kend dine kunder – og din forretning

Med InfoSuite kan du indhente data fra alle dine systemer. Det giver dig mulighed for at dykke ned i de mest væsentlige faktorer for dine butikker og din forretning.

Du kan få indblik i dine kunders adfærd, præferencer og købsmønstre, så du kan føre kampagner og indrette butikker med dine kunder i omdrejningspunkt. Samtidig kan InfoSuite gøre dig klogere på alt lige fra lager til likviditet.

Det er 360° analyse i ét værktøj.

  • Analyse af basketsize, hitrate og overordnet butiksperformance
  • Benchmarking af butikker, afdelinger og salgspersonale
  • Bonanalyser, kampagneopfølgning og kundeklubsanalyser
  • Analyse af handel og trafik via webshop
  • Lageranalyser, såsom aldersopdelt lager, lagerværdi og lagercover
  • Analyse af gennemsalg og udvikling i enhedspris
  • Open-to-buy-analyse og likviditetplanlægnings-analyse
  • Konverteringer og digital markedsføring

Overblik på tværs af datakilder og salgskanaler

InfoSuite henter automatisk data fra jeres ERP, POS, hjemmeside og sociale medier og samler det i én overordnet analyseplatform. Det giver uendelige analysemuligheder, og måder hvorpå du og dine kolleger kan udforske dataene og konvertere dem til værdifuld information.

Omsætning, dækningsbidrag, lagerværdi m.m. kan analyseres fra mange forskellige vinkler såsom pr. varegruppe, varenummer, style, kollektion, sæson, leverandør og kampagne. Den unikke mulighed for at operere på tværs af alle tidsperioder gør det også muligt at foretage detaljerede analyser af udviklingen over tid.

Ønsker du et nærmere indblik i brancheløsningen, og den værdi den kan skabe for din virksomhed?
Så book et gratis og uforpligtende præsentationsmøde.

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med analysepakken Finans.

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Er InfoSuites retail-løsning noget for dig?

Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores værktøjer kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk

Book møde