Butiksoptimering med InfoSuite Business Intelligence

Få et uvurderligt indblik i din forretning med InfoSuite til detailbranchen – en komplet løsning med en bred vifte af retail-analyser, dashboards og KPI’er.

Hent demo

Effektivitet og omkostningsminimering

I en meget konkurrencepræget forsikrings- og pensionsbranche er det af yderste vigtighed at have et konstant fokus på effektivitet og omkostningsminimering. For at kunne løfte denne opgave er det nødvendigt med et klart overblik over virksomhedens data og vigtigste nøgletal. Kun med det fulde overblik får du det bedste ud af din forretning.

Med InfoSuite Business Intelligence til forsikrings- og pensionsvirksomheder indsamles data automatisk på tværs af alle jeres it-systemer såsom CRM- og ERP-systemer. Dette sikrer, at du altid har nem adgang til opdaterede tal, hvilket giver dig den bedst mulige indsigt i din forretning og det bedst mulige beslutningsgrundlag.

Branchespecifikke analyser og KPI’er

InfoSuite BI til forsikrings- og pensionsvirksomheder indeholder en række prædefinerede analyser og KPI’er, funderet på behov udtrykt af vores eksisterende kunder i branchen – alt sammen fokuseret på at optimere din virksomheds performance. Af eksempler kan nævnes:

  • Analyser af skadesanmeldelser på tværs af skadestyper, udfald og tidsperiode
  • Overblik over skadesprocenter og porteføljekvalitet
  • Sagsbehandlings- og servicegradsanalyser
  • Portefølje- og kundeloyalitetsanalyse
  • Performanceanalyser på forsikrings- og salgsansatte
  • Aktivitetsgrader, optjent præmie samt skadesanalyser og omkostninger

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med analysepakken Finans.

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Er InfoSuites noget for dig?

Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores værktøjer kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk

Book møde