Business Intelligence-løsning til attraktionsvirksomheder

Indhent og analysér data fra alle områder af din forretning og få et uvurderligt overblik over alt lige fra besøgstal og omsætning pr. salgssted til indtægter pr. gæst og finanstransaktioner.

Hent demo

Altid opdateret på den daglige drift

Enhver attraktionsvirksomhed har sine besøgende i centrum. For at give dine besøgende en god oplevelse – dag efter dag – er en strømlinet drift afgørende.

En effektiv drift sikrer nemlig velfungerende attraktioner, glade kunder og plusser på bundlinjen.

InfoSuites løsning til attraktionsvirksomheder hjælper dig være opdateret på driften i din attraktionsvirksomhed, så du på daglig basis kan allokere medarbejdere, igangsætte aktiviteter og forberede salgssteder på et datagrundlag. Alt sammen til gavn for dine besøgende og din bundlinje.

Branchespecifikke analyser og KPI’er

Brancheløsningen indeholder en række prædefinerede analyser, KPI’er og dashboards, som blandt andet er sammensat ud fra branchebehov, vi har identificeret i samarbejde med vores nuværende attraktions-kunder. Du får blandt andet indblik i:

  • Omsætning pr. salgsted pr. dag, uge og måned
  • Indtægter og udgifter pr. gæst samt udvikling i salg af årskort
  • Driftsomkostninger
  • Opdaterede besøgstal time for time og tids-/belastningsanalyser
  • Bon-analyser samt trafik og lønprocenter pr. salgssted
  • Online trafik og kundernes klik-præferencer … og meget mere

Samlet overblik med skræddersyet ledelsesinformation

Bruger du meget tid på at finde de data, du har brug for, og føler du, at du mangler et samlet overblik? InfoSuite Business Intelligence til attraktionsbranchen giver dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedst mulige føling med din organisation via skræddersyet ledelsesinformation.

InfoSuite henter automatisk data fra jeres økonomi- og lagersystem, billet- og årskortsystem, indgangsmøller, kassesystem, bookingsystem, lønsystem, hjemmeside, sociale medier og meget mere og samler det i én overordnet analyseplatform.

Dette giver din virksomhed uendelige analysemuligheder, og måder hvorpå du og dine kolleger kan udforske dataene og konvertere dem til værdifuld information.

Med en BI-løsning vil du have adgang til altid opdaterede analyser, helt ned på timebasis. Det vil gøre det muligt at træffe hurtige beslutninger og holde dig opdateret på den daglige drift.

Effektiv økonomistyring

Kombinér dine forretningsanalyser med analysepakken Finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om analysepakken Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Er InfoSuites attraktions-løsning noget for dig?

Så ta’ endeligt kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite og vores værktøjer kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk

Book møde