InfoSuites brancheløsninger

Siden 1989 har vi arbejdet med business intelligence i et hav af virksomheder fra forskellige brancher. Al den erfaring og viden, vi har samlet gennem tiden, er i dag kogt ind til vores brancheløsninger. Løsninger med prædefinerede analyser og nøgletal, der dækker lige præcis de behov, din branche kræver. På den måde kan du hurtigt komme til at analysere de data, der giver mening for din forretning.

Brancheløsning til fødevarevirksomheder

Genkender du de mange handels-, kunde- og regulative krav, der findes inden for fødevareindustrien? Og står produktionsperformance, lagerstyring, kost-effektiviseringer og salgsperformance højt på jeres prioriteringsliste? Så er InfoSuites løsning helt sikkert noget for jer!

Vi ved, at det er essentielt at have alle aspekter af produktionsprocessen under kontrol, herunder forecasts, planer, rapporter, opfølgning og produktivitet. Vores løsning er blandt andet baseret på krav udtrykt af eksisterende kunder, samt det mest essentielle aspekt af LEAN-filosofien – minimering af spild.

Læs mere om løsningen

Thise bruger InfoSuite Business Intelligence

 

”Som fødevareproducent er det enormt vigtigt, at vi har adgang til en lang række opdaterede og korrekte data, og der spiller InfoSuite en vigtig rolle”, Biran Sloth Fohlmann, Business Controller.

Haribo bruger InfoSuite Business Intelligence

”Vi bruger efterhånden InfoSuite på næsten alle forretningsområder: herunder salg, indkøb, produktion, planlægning, controlling og økonomi”, Anders Bloch, IT Manager.

Brancheløsning til advokatselskaber

Vil I have fuld indsigt i jeres tidsforbrug, sagshåndtering og performance? Så har vi den helt rigtige løsning til lige netop jer!

Med InfoSuite til advokatbranchen kan du eksempelvis foretage analyser inden for budgetafvigelser, salærer, klientudlæg, igangværende arbejder, debiterbare timer, faktuereringsgrader og meget mere. Vi indsamler data fra jeres eksisterende it-systemer, såsom Unik Advosys, Advopro og andre. Læs mere om brancheløsningen her.

Læs mere om løsningen

Inden Penta Advokater investerede i InfoSuite, udskrev de forskellige statistikker fra Unik Advosys, lagde dem ind i regneark og regnede videre derfra. Det var tung og tidskrævende proces med stor risiko for fejl.

Med InfoSuite er processerne automatiseret, og samtidig med at advokatselskabet har sparet tid og ressourcer, har de fået bedre indsigt i forretningen.

Brancheløsning til tekstil- & fashionbranchen

Kort levetid på produkter og konstante markedsændringer tvinger tekstilvirksomheder til at få det meste ud af hver eneste ressource for at overleve i branchen.

Med InfoSuites brancheløsning til Fashionindustrien får du mulighed for at dykke ned i performance, optimere indsalgsarbejdet, spotte trends og meget mere. Vi henter helt automatisk data fra jeres POS- og ERP-system, og samler det hele. Så uanset om du vil vurdere rentabiliteten på varegrupper og kollektioner eller minimere dit lager og kontrollere prisfastsættelser, så kan du det hele i InfoSuite.

Læs mere om løsningen

 

”Vi oplever en stor økonomisk fordel ved, at vi med InfoSuite hurtigt får overblik over, hvor præcis vores forretning afviger fra vores budget – helt ned på produktniveau”, Mark Jensen, Business Developer.

 

”Med InfoSuite er strukturen på plads. Vi opsætter analyser, præcis som vi gerne vil. InfoSuite giver os ikke blot vigtige informationer om udviklingen i salget. Det er også vores primære ledelsesværktøj”, Henrik Buur Nielsen, CFO.

Brancheløsning til forsikringsbranchen

Mangler I overblik over policer, porteføljer, mæglere og skader på tværs af databaser? Så har vi den helt rigtige løsning til jer!

Med InfoSuite Business Intelligence får I mulighed for at analysere på skadesanmeldelser på tværs af skadestyper, udfald og tidsperioder. I kan let gå i dybden med blandt andet sagsbehandlings- og servicegradsanalyser samt performanceanalyser på forsikrings- og salgsansatte. I får dét og meget mere med en løsning, som er udviklet præcis til jer.

Læs mere om løsningen

Brancheløsning til attraktionsvirksomheder

Skal I være skarpere på besøgstal og omsætning pr. salgssted, samt indtægter pr. gæst og finanstransaktioner? Bare rolig – InfoSuite hjælper med det hele!

Vil tilbyder jer en løsning, hvor I kan dykke helt ned i indtægter og udgifter pr. gæst, driftsomkostninger og opdaterede besøgstal time for time. Et system, hvor I kan arbejde med bon-analyser samt trafik og lønprocenter pr. salgssted. Vi kender jeres branche og derfor har vi den rigtige løsning til jer!

Læs mere om løsningen

Brancheløsning til detailbranchen

Har du det fulde overblik over rentabiliteten på dine produkter, den daglige drift og de enkelte butikkers performance, eller sætter du mere din lid til mavefornemmelser?

Med InfoSuites løsning til retail får du fuldt overblik, så du kan optimere dit salg, minimere dit lager, kontrollere prisfastsættelser og forbedre din virksomheds overordnede performance på tværs af alle salgskanaler.

Læs mere om løsningen

 

”Vi har fundet InfoSuite meget brugervenlig. For hver enkel analyse kan jeg selv bestemme, hvem der skal have lov til at se den. På et hvilket som helst tidspunkt kan personer se, hvordan de performer”, Erik Ilestad, logistik og it-chef hos Carlsen Fritzøe.

Fandt du ikke en løsning til din branche?

Så kontakt mig endelig, så vi kan få en snak om, hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer til din virksomheds behov.

Anne Mette Søndergaard Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk