Project Description

InfoSuite i top på listen over BI-leverandører i Danmark

Computerworld Top 100

Computerworld har netop offentliggjort deres årlige liste over de dygtigste it-virksomheder i Danmark, og her er InfoSuite kåret som den næstbedste Business Intelligence-leverandør.

Bedste leverandør med eget-udviklet BI

Hvilke it-firmaer er de dygtigste i Danmark? Svaret på det spørgsmål har Computerworld givet deres bud på hvert år siden 1996, og denne gang er InfoSuite placeret i toppen som nr. 2 på listen over Business Intelligence-leverandører.

InfoSuite overgås kun af Innologic A/S, der sælger SAP BI-løsninger. Dermed er InfoSuite den bedst placerede leverandør som tilbyder eget-udviklet Business Intelligence til alle datakilder.

Hos InfoSuite er man glade for den flotte placering. ”Vi er meget stolte over at få sådan et skulderklap. Det bekræfter os i at vi rammer plet ved at tilbyde et alsidigt analyseværktøj, der samtidig indeholder integrerede budgetterings- og planlægningsværktøjer”, forklarer administrerende direktør, Poul Viller.

Højdespringer på listen over de dygtigste danske it-virksomheder

På den samlede liste over danske it-virksomheder har InfoSuite taget et stort hop frem, og er således også at finde på en 27. plads over de dygtigste it-virksomheder i Danmark. At drive en sund forretning er netop også essensen af hvad InfoSuite står for:

“Ligesom vores ydelser og systemer hjælper kunderne til at drive deres virksomheder bedre og med større indtjening, så fokuserer vi også selv på at lave et godt resultat til investering i fremtiden”, udtaler Poul Viller.

Ambitiøse planer for fremtiden

Ifølge Brian Busk, der er direktør for forretningsudvikling hos InfoSuite, er den flotte placering på Computerworlds liste med til at understrege de muligheder InfoSuite står overfor:

”Datadreven beslutningsstøtte er vigtigere end nogensinde før, og potentialet er enormt. Vi har derfor også klare forventninger om endnu mere vækst, da vi har et utroligt godt udgangspunkt for at udvikle forretningen yderligere”.

Forventningen om fortsat vækst understøttes også af en nylig undersøgelse fra analysefirmaet Gartner, blandt 3000 CIO’er fra 84 forskellige lande. Her svarer hele 39 procent af de adspurgte at de vil investere i BI inden for det næste år, og dermed topper Business Intelligence på listen over hvordan it-investeringer prioriteres.

”Vi kommer til at skrue yderligere op for vores kapacitet og samtidig lægge flere ressourcer i at videreudvikle og udbygge vores eksisterende løsnings-platform. De investeringer vi laver i de kommende år vil således styrke vores forretning på den lange bane”, forklarer Brian Busk.

Computerworld Top 100

Vil du vide mere?

Computerworlds hjemmeside kan du finde mere information om Top 100-listen samt hvordan de udregner de enkelte virksomheders placering på listen.

Ønsker du at vide mere om mulighederne med InfoSuite Business Intelligence, så kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed.

Prøv InfoSuite gratis

Har du lyst til at få et indblik i nogle af mulighederne med InfoSuite, så prøv det gratis her.

Demoen kommer med klargjorte demodata. Der kræves ingen teknisk opsætning og du er i gang på 2 minutter.

  Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev

  Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

  Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

  InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

  Har du et spørgsmål – så kontakt os

   

  Jim Møller

  Jim Møller
  Account Manager
  Tlf: 2526 5109
  jm@infosuite.dk
  LinkedIn

  Anne Mette Christensen

  Anne Mette Christensen
  Salgsdirektør
  Tlf: 2526 5126
  amc@infosuite.dkLinkedIn-Share-Button-feature

  Flere artikler