Project Description

Har I brug for Business Intelligence?

For lidt information – eller for meget information men ikke nok indsigt? Her er 7 gode grunde til at investere i Business Intelligence.

Hvorfor Business Intelligence?

Business Intelligence indføres i flere og flere organisationer ud fra det faktum, at det kan forbedre bundlinjen gennem et bedre beslutningsgrundlag. Men er Business Intelligence også relevant for dig og din organisation – og vil I have gavn af det?

Hvis du kan bekræfte et eller flere af nedenstående spørgsmål, så er svaret “ja”:

  1. Mangler du ofte den rette information til at kunne træffe de rette beslutninger – eller oplever du at sidde med meget information men ikke nok indsigt?
  2. Bruger I megen tid på at diskutere validiteten af jeres rapportering fremfor det faktiske indhold?
  3. Er du usikker på, hvorvidt de nøgletal, hvorpå du baserer dine beslutninger, er de rigtige, og hvorvidt de er opdaterede?
  4. Bruger du megen tid på at finde og strukturere den nødvendige information? Og på at distribuere det til de rette personer på det rette tidspunkt?
  5. ”Drukner du i regneark” og finder du det svært og tidskrævende at integrere og konsolidere data?
  6. Finder du det kompliceret at foretage ad-hoc analyser?
  7. Er information ofte svært tilgængelig for dem, der har brug for det, eller er adgangen hertil afhængig af en eller to nøglepersoner?

BI til din branche

Med en BI-løsning tilpasset til din specifikke branche er du hurtigere og nemmere i gang med BI - se mere her

Disse syv spørgsmål tydeliggør præcis, hvad Business Intelligence handler om – at overkomme alle besværligheder med at skaffe den nødvendige information og give dig den bedst mulige indsigt og det bedste beslutningsgrundlag.

InfoSuite Business Intelligence er en integreret løsning, der tilbyder dig det hele. Og gennem vores mangeårige erfaring og branchespecifikke viden kan vi føre dig sikkert i mål.

Du kan læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med Business Intelligence i vores 8-trins guide til succesfuld implementering af Business Intelligence.

Nu hvor du ved om I har brug for Business Intelligence eller ej, så kan du også tage et kig på hvordan InfoSuite Business Intelligence kan hjælpe din virksomhed.

Business Intelligence dashboard
InfoSuite Business Intelligence