Project Description

InfoSuite køreklar med BI- og budgetløsninger til Aspect4

Vi har udviklet løsninger til EG’s ERP-system siden vores virksomhed blev etableret i 1989, så Aspect4 er lidt et hjertebarn for InfoSuite.

Derfor er vi glade for at løfte sløret for, at vi nu er klar med en ny og optimeret integration til Aspect4.

Af Laila Pedersen
/LinkedIn
05.10.2020

Hos InfoSuite har vi altid haft gode integrationer til Aspect4 – den solide ERP-løsning fra EG. Gennem mere end 30 år har vi samarbejdet med kunder, der benytter Aspect4, om løsninger til applikationsudvikling, Business Intelligence og budgettering.

Nu har vi udstyret vores ETL-motor med en integration til Aspect4 Logistik, der kan give Aspect4-virksomheder en række, stærke fordele.

Læs om alle mulighederne med InfoSuite til Aspect4 i vores brochure.

Nem, hurtig og effektiv Budget og Business Intelligence

Med InfoSuites løsninger til Aspect4 bliver det nemmere at komme i luften med et BI-værktøj eller en budgetløsning, der kan håndtere alternative kontoplaner, koncernfirma og koncernvaluta.

Vi vover den påstand, at der ikke findes andre løsninger på markedet, der integreres så enkelt og effektivt med Aspect4, som InfoSuite gør. Og det giver Aspect4-brugere et super godt alternativ til regnearkene eller de tunge, dyre og komplekse BI-løsninger, som mange virksomheder med Aspect4 benytter i dag.

Da vi har standardiseret størstedelen af processen med at integrere og transformere dine Aspect4-data, kan de præsenteres og bearbejdes direkte i InfoSuite. Fx i vores analysepakker, som er stærke, køreklare BI-løsninger til henholdsvis finans, salg/ordre og indkøb/lager.

Vi anslår, at cirka 80 procent af arbejdet med at integrere og transformere data er klaret på forhånd. Derfor kan vi koncentrere os om det allervigtigste nemlig at implementere dine unikke, forretningsspecifikke nøgletal, information og stamdata og opsætte analyser, rapporter og budgetmodeller, så de matcher din virksomheds behov.

Standardiserede processer giver en billigere BI-løsning

Det betyder også, at det bliver billigere for virksomheder med Aspect4 at investere i InfoSuite.

Når man almindeligvis investerer i en BI- eller databaseret budgetløsning, vil udvikling af selve integrationen udgøre store dele af investeringen. Det er et kæmpe arbejde, da du eller din IT-konsulent selv skal identificere datakilder og kode, hvordan data skal transformeres til dit data warehouse.

Med vores klargjorte integration til Aspect4 kan du vinke farvel til de dyre specialløsninger med masser af timer til implementering og udvikling. Du skyder genvej – hopper over, hvor gærdet er lavest – og får en effektiv BI- eller budgetløsning for færre penge.

Vi kender som sagt Aspect4 rigtig godt – blandt andet gennem vores aktuelle samarbejde med mere end 30 virksomheder.

Vi er derfor godt rustet til at rådgive dig i at få mest muligt værdi ud af dine Aspect4-data.

Carlsen Fritzøe Handel

InfoSuite Business Intelligence hjælper den norske byggemarkedskæde med at rapportere de vigtigste indsigter fra Aspect4 til virksomhedens nøglepersoner.

Læs mere her.

Kyocera Unimerco bruger InfoSuites BI-værktøj

Kyocera Unimerco

Totalleverandøren af værktøjs-løsninger bruger blandt andet InfoSuite til at analysere Aspect4-data og rapportere ledelsesinformation på tværs af koncernen.

Læs mere her.

Har du spørgsmål til InfoSuites integrationer til Aspect4?

Så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak om, hvordan InfoSuite passer ind i jeres setup af it-systemer.

Du kan i øvrigt læse meget mere om InfoSuites andre køreklare dataintegrationer til blandt andet NAV, AX og C5 her.

Laila Pedersen
Chefkonsulent
2526 5157
lpe@infosuite.dk