Nemmere budgettering
og datadrevet planlægning

InfoSuites datadrevne budgetværktøj forenkler din virksomheds budgettering og forecasting, så du effektivt kan lægge finansielle planer for din forretning

Prøv InfoSuite
InfoSuite er et danskudviklet budgetværktøj, der hjælper virksomheder til en nemmere og bedre budgettering.
Haribo benytter InfoSuites BI-værktøj
Med et BI-værktøj fra InfoSuite bliver Ege Tæpper kloge på deres forretning
Gasa Nord Grønt bruger både InfoSuites Budget- og BI-værktøj
InfoSuites budgetværktøj giver Amgros bedre overblik over budgetprocessen
Kosan Gas benytter InfoSuites BI-værktøj

Om InfoSuite

Hvad?

InfoSuite er et datadrevet budgetværktøj, der gør det enkelt for store- og mellemstore virksomheder at lægge detaljerede budgetter, lave valide forecasts og planlægge fremtiden på et oplyst grundlag.

Hvordan?

Vi kobler vores egenudviklede software med specialiserede rådgivningsydelser for at levere de bedste løsninger, der fokuserer på din virksomheds organisation og forretning.

Læs mere her.

Hvorfor?

Markeder og teknologi er under evig forandring. InfoSuite digitaliserer økonomifunktionen, så finansprofessionelle kan bruge deres tid og kompetencer på at optimere processer og vinde markedsandele.

Et dedikeret budgetværktøj med moduler til meget mere

Når virksomheder kommer til os, er de typisk på udkig efter et budgetværktøj, der kan hjælpe dem til en nemmere og bedre budgetproces uden alle de besværlige regneark.

Men når de går herfra som InfoSuite-kunde, får de ofte meget mere med hjem. InfoSuites moduler giver dig nemlig mulighed for at sammensætte en løsning, der dækker hele virksomhedens behov for finansiel analyse, planlægning og rapportering.

InfoSuite integrerer alle dine data

Dataindsamling

InfoSuite er udstyret med køreklare integrationer, så du hurtigt kan aktivere data i din budgettering og planlægning. Samtidig kan du let styre brugernes dataadgang.

Dedikeret budgetværktøj

Budgettering

InfoSuite gør det enkelt at lægge fejlfrie budgetter og lave præcise forecasts, så du kan planlægge din virksomheds fremtid på et oplyst grundlag.

Budgetværktøj med modul til finansiel konsolidering

Konsolidering

InfoSuite konsoliderer automatisk på tværs af koncernregnskaber og valutakurser. Samtidig får du det langsigtede overblik over virksomhedens likviditet.

Rapportering er en vigtig del af din virksomheds budgettering

Rapportering

Lav løbende budgetopfølgning og dybdegående analyser med dynamiske dashboards, KPI-monitorering og automatisk rapportdistribution.

Datadrevet planlægning med InfoSuites budgetværktøj

Planlægning

Planlæg drift og indsatser på baggrund af friske data om forretning og omverden, og få fuld dokumentation af alle tal og indtastninger.

Få en nemmere budgettering med InfoSuites budgetværktøj

NEMMERE BUDGETTERING

InfoSuite automatiserer indtastningen og sammenlægningen af dine budgetter og giver dig intelligente budgetforslag baseret på data.

Det strømliner din budgetproces, så du sparer tid på manuelt arbejde i regneark. Dine budgetter bliver også mere præcise, så du kan bruge dem i den strategiske ledelse af din forretning.

NEMMERE BUDGETTERING
Med InfoSuite kan du få en samlet løsning til finansiel planlægning og analyse

DATADREVET PLANLÆGNING

Skab en tydelig forbindelse mellem strategi, viden og mål og styrk din virksomheds agilitet med datadrevet planlægning.

I InfoSuite kan du nemt arbejde med rullende budgettering- og forecasting, analysere sandsynlige scenarier via what-if-funktioner og følge op på dine budgetter med forretningsdata i realtid fra både PC, mobil og tablet.

DATADREVET PLANLÆGING

Find ud af, om InfoSuite er den rigtige løsning for jer

Overvejer du at investere i en budgetteringsløsning? Men er du i tvivl om, hvad der er den rette for dig?

Vi tilbyder flere muligheder, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

PRØV EN DEMO
BOOK EN PRÆSENTATION
TEST DIT BEHOV PÅ 2 MINUTTER


InfoSuite-bloggen

Her får du viden og inspiration til budgettering og datadrevet planlægning

InfoSuite er meget mere end software

Hos InfoSuite er vi ikke kun udviklere af software. Vi er også rådgivere for virksomheder. Vi tror nemlig på, at du får mere værdi ud af din budgetløsning, når du samler både værktøj og viden hos én partner.

Derfor råder vi over et helt hold af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at få det bedste ud af InfoSuite. Vi løser systemtekniske udfordringer, opsætter skræddersyede budgetmodeller og rådgiver topledere i at trække datagrundlaget helt ind i den strategiske planlægning af forretningen.

Vi kan altså hjælpe med lidt af hvert. Og det bedste af det hele er, at vi følger med i pakken som InfoSuite-kunde.

LANGTSIGTET SAMARBEJDE
DANSKUDVIKLET SOFTWARE
KONTAKT OS HER